Відгуки FROGS | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин FROGS

 Hаписати відгук
Вибрані 24 відгука: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    78% 8% 14%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    56% 26% 18%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    34% 8% 58%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    47% 17% 36%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    52% 0% 48%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    4% 4% 92%
  • Сервісна підтримка організована добре
    17% 4% 79%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    69% 30% 1%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
2
3
16
29
Негативні
0
1
8
15
На основі покупки
2
4
18
32
Усі відгуки
2
4
24
44
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
-
-
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 10 квітня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Ціни супер. Замовляли Міксер. Виготовлено в Словенії. Товар прийшов в повній комплектації та відмінному стані.
Але є декілька моментів: жодних документів; вся упаковка від співробітників Нової Пошти! Ну і звісно Нова Пошта постаралась та збільшила упаковку в 2,5 рази! А реальну вагу в 4 рази до 7 кг!!! В результаті космічна доставка маленького міксера в розмірі 178 грн!

Відповідь представника «FROGS»

Доброго дня. Нажаль у зв'язку з війною наші менеджери працюють віддалено, рахунок і гарантійний талон по запиту клієнта ми відправляємо на будь-який месенджер або електронну адресу. Зверніться до нас і менеджер Вам надасть усі потрібні документи. Дякую за покупку !

З повагою команда Frogs !

Номер замовлення: 34948
Bosch MFQ4070

  • 4 квітня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Заказывал на сайте наушники, AirPods Pro. Цена была самая привлекательная. Заказал в субботу, в воскресенье ребята отправили Новой почтой.
Было немного сомнение, оригинал ли отправят, так как цена была одной из самых низких, но все четко, 100% оригинал, правда чека никакого нет.
Спасибо за оперативную работу, несмотря на войну в стране:(

Відповідь представника «FROGS»

Доброго дня Дмитро ! Дякуємо Вам що знайшли час і залишили відгук, мирного неба Вам !

З повагою команда Frogs !

AirPods Pro

  • 31 грудня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
оформлення замовлення
умови оплати
не вказано

Впервые заказывал в этом магазине, так как у них была самая оптимальная цена. Модель как я понял не для Украинского рынка, поэтому нужно было подождать товар. Предоплата составила 5% от суммы машины. Оплатив её, мне сказали ожидать 7-14 дней, к завершению 2х недель, меня набрал менеджер и сообщил что машинки нет в наличии у того поставщика у которого они должны были её заказать, что меня конечного огорчило, прождав 2 недели в итоге ничего, но менеджер предложила подождать еще неделю или вернуть розгорнути

Відповідь представника «FROGS»

Доброго дня ! Станислав дякуємо Вам що знайшли час і написали відгук. Веселих Вам свят і Різдва !

З повагою команда Frogs !

Номер замовлення: 33914
Посудомоечная машина Bosch SMS 4HTI33E
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 25 грудня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
оформлення замовлення
розгорнути
наявність
повернення товару
сервісна підтримка

Після отримання товару не можу дозвонитись, на автовідповідач просила зателефонувати-відповіді немає. На повідомлення нема реакції. Час іде тому відправила сама товар, так він і знаходиться на пошті.

Відповідь представника «FROGS»

Доброго дня ! Час роботи вказаний на сайті, також ми не працюємо у Державні свята, у інший час наш кол-центр працює по графіку.

Дякую з повагою команда Frogs !

Номер замовлення: 33830
Mesko MS 6004
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 24 грудня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Незважаючи на час очікування поставки, ціни дуже привабливі. Рекомендую.

Відповідь представника «FROGS»

Доброго дня ! Дякуємо Вам що знайшли час і написали відгук. Веселих Вам свят і Різдва !

З повагою команда Frogs !

Номер замовлення: 33945
Sencor SWS 51 B Метеостанція
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 29 листопада 2021 р.
не вказано
наявність

відсутність товару, хотя при замовленні ніякої інформації не було, можна тільки замовити і через 10 робочих днів буде, жаль потраченого часу

Відповідь представника «FROGS»

Доброго дня ! У нас на сайті вказані терміни фото ми прикріпимо, також менеджер Вас про це повідомив, не можливо увесь асортимент мати в наявності на складі, тому вважаємо Ваш відгук безпідставним.

Дякуємо команда Frogs !

Номер замовлення: 33774
PHILIPS S1332/41

  • 16 листопада 2021 р.
не вказано
відповідність ціни
наявність
розгорнути

Недійсне посилання на товар. Як так?))

Відповідь представника «FROGS»

Доброго дня ! Нажаль у нас виникла технічна помилка ( таке буває. Ми можемо Вам його продати в ціні зазначеній на Хотлайн One Fitness RW3011 Black/Orange - 3825грн. усе актуально але нажаль стався збій у нас на сайті (

З повагою команда FROGS !

One Fitness RW3011 Black/Orange Велотренажер магнітний
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 21 жовтня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Купила в магазине frogs по совету моего знакомого. Магазин понравился тем, что у них цены ниже чем у крупных магазинов. А купила я дозатор. Пришел в хорошем состоянии. Рекомендую

Відповідь представника «FROGS»

Доброго дня ! Дякуємо Вам нам дуже-дуже приємно !

З повагою команда FROGS !

Blanco LATO (stal)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 19 жовтня 2021 р.
не вказано
відповідність ціни
наявність
розгорнути

Хотел купить кофемолку, но в наличии не было. Сказали перезвонят в течении 10 дней. Но...

Відповідь представника «FROGS»

Доброго дня ! Ми уже взялись за вирішення Вашого питання протягом години з Вами зв'яжеться наш менеджер по базі видно що 10 днів ще не пройшло, тому з Вами ще не звязались, ми обовязково вирішимо вашу проблему. Дякую

З повагою команда FROGS !

eldom MK150 Кавомолка електрична
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 6 жовтня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Замовив кавоварку для власного бізнесу. Прийшла у той же день зі складу. Посилка надійно упакована. Все на місці, ніяких подряпин або побитостей. Рекомендую!

Відповідь представника «FROGS»

Дорого дня ! Дякую нехай Ваш бізнес процвітає і готує Вашим клієнтам найсмачніші каву !

З повагою команда FROGS !

Philips-SAECO AULIKA TOP HSC V2 ANTRACYT
  • Вам допоміг цей відгук?