Відгуки OkShina.com | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин OkShina.com

 Hаписати відгук
Вибрані 8 відгуків: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    87% 12% 1%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    75% 12% 13%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    87% 0% 13%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    87% 0% 13%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    87% 0% 13%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    12% 0% 88%
  • Сервісна підтримка організована добре
    37% 12% 51%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    75% 25% 0%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
4
5
6
14
Негативні
0
1
2
8
На основі покупки
4
5
7
17
Усі відгуки
4
6
8
22
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
-
-
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 28 липня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Все добре, рекомендую

Відповідь представника «OkShina.com»

Дякую за відгук! Завжди чекаємо на Вас у гості

Номер замовлення: 40769
Michelin Primacy 4 Plus 225x55 R18
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 27 липня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Всё очень быстро и качественно

Відповідь представника «OkShina.com»

Дякую за відгук! Завжди чекаємо на Вас у гості

Номер замовлення: 40841
зимние шины Matador 205/60/R16
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 15 липня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Замовив літні шини Premiorri Solazo (185/65R14 86H) в магазині OkShina. Не дуже підійшла вартість. Співробітники запропонували більш дешеві варіанти. Після недовгих консультацій щодо аналогів пішли назустріч і зробили невеличку знижку. Приїхав на шиномонтаж у вказаний строк. Шини вже були на місці. Перевзули автомобіль. Дякую і рекомендую цей магазин.

Відповідь представника «OkShina.com»

Дякую за відгук! Завжди чекаємо на Вас у гості

Номер замовлення: 40381
Літні шини Premiorri Solazo (185/65R14 86H)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 28 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Дякую працівникам магазину!
Робив замовлення через сайт на літню резину.
Зв’язались швидко, доставка за день.
Під час отримання виникла проблема з отриманням. Працівники магазину вирішили її за півгодини.
Рекомендую.

Відповідь представника «OkShina.com»

Дякую за відгук! Завжди чекаємо на Вас у гості

Номер замовлення: 40010
Goodyear EAGLE SPORT TZ 225/55 R17
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 12 травня 2022 р.
відповідність ціни
оформлення замовлення
умови оплати
наявність

Зробив замовлення, оперативно прийняли, зв'язатись, запропонували почекати поки потрібні шини будуть доставлені Новою поштою до Києва на склад Окшини (бо в наявності немає) звідки заберу самовивозом. Погодився. Не сподобалося ігнорування державної мови, але не став загострювати.
Згодом прийшло повідомлення з Нової пошти, що отримувач шин чомусь все-таки я. Зв'язався з магазином - там відповіли, що то помилка, яку виправлять - самі отримають, мені просто почекати СМС від магазину про готовність розгорнути

Відповідь представника «OkShina.com»

Доброго дня, дякуємо за відгук.
У зв'язку з війною, на жаль, у нас є помилки, тому що ми втратили частину персоналу та техніку, які воюють у ЗСУ та ТрОб і наші машини, які возять гуманітарну допомогу, у зв'язку з цим одна шина відрізнялася країною виробництва. Що стосується наших співробітників – у нас усі патріоти України!
Менеджер з яким Ви вели діалог, переселенець із Криму і він один із перших відчув агресію РФ ще з 2014 року. Знаходження його в Києві, далеко від рідного дому, напевно, це розгорнути 

Номер замовлення: 38369
Barum Polaris 5 185/65/R15

  • 11 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Відповідь представника «OkShina.com»

Дякую за відгук! завжди раді Вам допомогти

Номер замовлення: 38395
Автошины195.65.R15
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 5 листопада 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
наявність
оформлення замовлення
розгорнути
відповідність ціни
сервісна підтримка

З моменту замовлення товару до моменту оплати, ціна змінилася в вищу сторону. Про знижку 20% на шиномонтаж виявилось брехнею.

Відповідь представника «OkShina.com»

Здравствуйте. Подскажите , пожалуйста , № Заказа или номер телефона, на который был был оформлен заказ. На точке выдаче магазина, на шинном сервисе, а так же на сайте размещены актульные прайсы на услуги , в том числе колонка с учетом скидки 20% .

шини

  • 6 вересня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
відвантаження
не вказано

Круто, что есть у ребят свой монтаж и хранение. Купил VREDESTEIN - это просто песня, спасибо за рекомендацию

  • Вам допоміг цей відгук?