Відгуки МІКСЕР.store | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин МІКСЕР.store

 Hаписати відгук
Вибрані 17 відгуків: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    100% 0% 0%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    94% 5% 1%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    100% 0% 0%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    82% 5% 13%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    82% 0% 18%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    23% 0% 77%
  • Сервісна підтримка організована добре
    47% 0% 53%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    94% 5% 1%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
1
6
16
59
Негативні
1
1
1
3
На основі покупки
1
6
16
60
Усі відгуки
2
7
17
62
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
-
-
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 9 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Однозначно можу порекомендувати даний магазин. Ввічливі менеджери, які порекомендували і порахували вартість доставки різними поштовими операторами. Товар відправили фактично в день оплати. На наступний день ТВ уже висів в мене на стіні )))
По якості претензії відсутні.
Єдине, що можу порекомендувати - покращити співпрацю з Укрпоштою. Вартість доставки там все ж менша )).

Номер замовлення: 14919
Телевізор Hisense 55U7QF
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 18 квітня 2022 р.
відповідність ціни
умови оплати
наявність
оформлення замовлення

Хуже отношения не встречал. Приняли заказ, ждите Новой почтой. Ждал неделю, потом позвонил - ответ убил. "Ой, там шось нахомутали, його не буде..."

Відповідь представника «МІКСЕР.store»

Доброго дня. Нам дуже прикро, якщо така ситуація мала місце. На жаль, ми змушені були перевезти наші склади на безпечні території, і не виключаємо, що в процесі переїзду частина товару могла бути втрачена, хоча й залишається доступною до замовлень в інтернет-магазині. Будь ласка, надайте більш детальну інформацію по Вашому замовленню: номер замовлення, дата, на чиє їм'я/номер телефону було зроблено. В ідеалі було б добре отримати принт-скрін листа-підтвердження замовлення, який надсилається на розгорнути 

GORENJE T 900 LBW
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 21 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Заказывала чашу для мультиварки Редмонд. Понравилось, что у данного продавца расписана, какая чаша подходит для какой модели. Во время заказа получила еще неожиданно скидку 5 грн. (мелочь, а приятно). После заказа перезвонили быстро, еще раз уточнили модель мультиварки, подтвердили наличие товара. Отправили на следующий день после оплаты. Покупкой и обслуживанием довольна.

Номер замовлення: 14133
чаша для мультиварки
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 11 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Покупку в данном магазине сделала впервые. Приобрела электрочайник MPM MCZ-71. Качеством услуг и товара довольна Рекомендую.

Номер замовлення: 14043
Електрочайник MPM MCZ-71
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 14 січня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
умови оплати
не вказано

Отправили вовремя. Быстро связались. Упаковка пришла целая. Всем доволен. Рекомендую.

Номер замовлення: 630674
ЕЛЕКТРОДУХОВКА MPM MPE-06T
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 13 січня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Товар відповідає заявленому

Номер замовлення: 13690
Міксер МРМ MMR-12
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 12 січня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Вперше зробили замовлення тут, і щиро задоволені роботою магазину. Все оперативно оформили, прийняли оплату, і миттю відправили. міксер MPM MMR-12 доїхав НП цілий, якраз до свят встигли отримати, та пройти випробування. Задоволені, бо звільняються руки в приготуванні, є звичайно свої нюанси в роботі, які на результат не впливають. Тому щиро рекомендую магазин до співпраці!!!

Номер замовлення: 13693
Міксер MPM MMR-12
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 22 грудня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Вперше робила замовлення в цьому інтернет магазині.Якістю обслуговування дуже задоволена.Оперативно за'язадись зі мною і допомогли у виборі товару.Доставка відбулась оперативно і буду ще замовляти і рекомендувати іншим

Номер замовлення: 13516
Чаша для мультиварки
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 21 грудня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Заказывал обогреватель-конвектор Rotex RCH16-X. https://hotline.ua/bt-obogrevateli/rotex-rch16-x/
Менеджмент отреагировал быстро, внимательно отнеслись к моим требованиям, вникли в детали. Чуть больше времени, правда, заняло выполнение требования о целостности заводской упаковки, но это, как и сообщил менеджер, оттого, что пришлось отгружать еще один экземпляр со склада. После оплаты на карту оперативно прислали номер декларации Новой почты, получил посылку в местном отделении в целости и розгорнути

обогреватель Rotex RCH16-X
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 16 грудня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Мультиварка недорога, але працює нлрмально. Сподобалось, як детально мене поінформували, щоб допомогти з вибором. Також вдячна за швидку доставку. Рекомендую Mіксер.store.

Номер замовлення: 13412
Мультиварка Redmond
  • Вам допоміг цей відгук?