Відгуки ЖЖУК | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин ЖЖУК

Оцінка магазину
Оцінка магазину за останні 12 місяців
5.4 з 10
 Hаписати відгук
Вибрані 116 відгуків: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    82% 13% 5%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    65% 27% 8%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    58% 11% 31%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    73% 15% 12%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    43% 26% 31%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    8% 32% 60%
  • Сервісна підтримка організована добре
    13% 36% 51%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    31% 68% 1%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
10
20
35
96
Негативні
31
51
81
197
На основі покупки
30
55
91
223
Усі відгуки
41
71
116
293
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
4.5
5
5.4
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 21 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
повернення товару

Номер замовлення: 177000
Портативная акустика PixusForte black
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 17 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
повернення товару
сервісна підтримка

Получил, дома открыл коробку кнопка нажатия лежит рядом. Тостер включить нельзя. Попросил магазин провести замену или экспертизу. Получил отказ. Предложили возместить 50 грн. Отказался.

Відповідь представника «ЖЖУК»

Доброго дня, Денисе!
Нам дуже шкода, що Ви отримали товар в пошкодженому стані.
Так як замовлення ми відправляємо через службу доставки "Нова пошта", а не нашою компанією, то при отриманні у такому відділенні завжди надається нашим клієнтам можливість огляду товару перед отриманням на наявність механічних пошкоджень, співпадіння замовленого товару у відповідному кольорі, розміру та заявлених виробником функцій.
Тому за належну доставку несе відповідальність саме служба доставки, адже вона розгорнути 

Номер замовлення: 00228370
Adler Europe toaster AD 3201

  • 15 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Чудова болгарка, з усіма завданнями справляється. Купували у цьому магазині вперше. Тут виявилась найменша ціна. Дуже задоволені обслуговуванням! Велике дякуємо! Обов’язково будемо рекомендувати своїм знайомим.

Відповідь представника «ЖЖУК»

Вітаємо, Наталіє!
Дякуємо за те, що поділилися враженнями від купленого у нас товару.
Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволеною як обслуговуванням, так і придбаною у нас болгаркою.

Приємного Вам користування і надалі та будемо раді прийняти у Вас замовлення знову!

Номер замовлення: 178900
Болгарка Зеніт ЗУШ-125/950 Профі
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 10 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Процес замовлення на сайті виглядає зручно, в доволі стислі терміни навушники були доставлені в магазин поруч дому, де я вже зміг їх оплатити та забрати. Навушники були запаяні в заводську плівку, до тепер працюють відмінно.
Назагал, мені подобається широкий асортимент товарів представлених в онлайн магазині, прийнятні ціни та можливість безкоштовної доставки в межах мережі магазинів.

Відповідь представника «ЖЖУК»

Доброго дня, Андрій!
Дякуємо, що знайшли час написати відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволені нашим сервісом. Приємного користування!

Номер замовлення: 127436
QCY T1C Black
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 7 червня 2022 р.
наявність
відповідність ціни
умови оплати

Вибір на цей магазин впав з двох причин.
1. Доступна оплата частинами від Монобанку
2. Їхнє відділення є в моєму місті.
Подзвонив. Уточнив ціну й доставлення на відділення ЖЖук в моєму місті. Виявилося що ця вже є в моєму місті й можна просто прийти забрати. Уточнив(!) Ціна така, яка і на сайті, а саме 6599 грн (на 128гб) Пішов. Ціна там 6880 грн Щось типу того (плюс мінус гривень 10) А в цілому десь на 300 грн дорожче.
Крім того, виявляється, що безвідсоткова оплата частинами насправді розгорнути

Realme C25Y 4/128
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 7 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Отличный магазин, вежливое обслуживание, быстро привезли, цена одна из лучших на хотлайне.

Відповідь представника «ЖЖУК»

Доброго дня, Олександре!

Дякуємо за те, що поділилися враженнями від співпраці з нами в частині якісного обслуговування та цінової політики.

Будемо раді співпрацювати з Вами і надалі)

Номер замовлення: 179283
Шуруповерт Sturm CD3220BLI
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 6 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
відвантаження
повернення товару
сервісна підтримка

Стосовно не повернення коштів Споживачу за товар неналежної якості,який не був ним в використанні (викладено в листі на фото)

Номер замовлення: 176565
Стиральная машина Indesit E2SE 2150 W UA, Код товара: 65086
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 6 червня 2022 р.
не вказано
відповідність ціни
наявність
розгорнути


Один негатив і тільки, замовлення оформив 30.05.22(понеділок), зателефонували швидко по поводу уточнення замовлення і це єдиний плюс. Пообіцяли на протязі 3-5 робочих днів привезти на магазин, а саме на магазин я і замовляв (магазин у м. Бровари). Телефоную у п'ятницю 03.06.22, кажуть що не можуть до 04.06.22( це вже 5 день) привезти, можуть на 06.06.22. Добре думаю почекаю ще. В понеділок 6 числа ситуація ще цікавіша, дзвінок зранку, один оператор каже що кур'єр виїхав до магазину чекайте розгорнути

Відповідь представника «ЖЖУК»

Доброго дня!
Приносимо вибачення за дану ситуацію, яка спровокувала у Вас негативні враження про нашу компанію в тій частині, що Вам так і не вдалося отримати своє замовлення вчасно.
Так, при оформленні замовлення Вам надавали терміни доставки від 3 до 5 робочих днів, але у зв'язку з переїздом складу були тимчасові труднощі з логістикою, за що приносимо свої вибачення.
Так як замовлення доставлялося службою доставки "Нова пошта", то замовлений Вами товар був 04.06 у Броварах, але затримка у розгорнути 

XIAOMI 70MAI Dash Cam Pro Plus+ A500S
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 6 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
оформлення замовлення
розгорнути
наявність

Чесно кажучи, оцінити позитивно чи негатично магазин не можу, оскільки обидві речі були присутніми в цьому замовленні.
Мабуть, почну з негативних:
1) Підтвердити замовлення можливо хтось й збирався, але скільки б довелось чекати, невідомо. На наступний день довелось писати самому в FB й дізнаватись що там по замовленню, а як виявилось, материнської плати в наявності немає. Запропонували інший варіант (звісно дорожчий) але при цьому не кращий за раніше вибраний. Відмовились й залишили в розгорнути

Відповідь представника «ЖЖУК»

Доброго дня, Костянтине!

Дякуємо за те, що поділилися враженнями відносно покупки у нас.
Так, Ви у нас зробили замовлення 23.05 на процесор AMD Ryzen 5 5600G (100-100000252BOX) і материнську плату Asus TUF GAMING B550M-PLUS (WI-FI), проте одразу 24.05 надіслали Вам смс-повідомлення з пропозицією альтернативи на дану материнську плату, оскільки тої не було в наявності, на жаль(
Будемо раді прийняти у Вас замовлення знову та вдячні Вам за те, що обрали нашу компанію!)

Номер замовлення: 178762
Материнська плата Asus TUF GAMING B550M-PLUS (WI-FI)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 5 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
умови оплати
наявність
оформлення замовлення
розгорнути

Это ужас. Обещали Доставку в течении 5 дней, в итоге я звонил через 6, 8, 10. Говорят выясним и перезвоним и на след день я опять звонил сам. Заказ сделал 20 мая примерно и до сих пор не получил его, хотя было очередное обещание что получу в пятницу. Дозвониться тоже что-то из области фантастики. Зря потраченное время, настроение и нервы. Не рекомендую ничего покупать.

Відповідь представника «ЖЖУК»

Доброго дня, Сергію! Враховуючи воєнний стан в країні та логістичні проблеми, у нас справді в певний період виникали затримки з доставкою. Зверніться, будь ласка, ще раз на нашу гарячу лінію за номером телефону 0 800 202-848 або напишіть у зручному для Вас месенджері і ми уточнимо інформацію стосовно статусу Вашого замовлення.

Приносимо свої вибачення за дану ситуацію, нам справді дуже прикро, що Ви залишились не задоволеними нашим сервісом.

 Дякую, мою проблему вирішено

Номер замовлення: 277237
Бак