Відгуки TimeSport | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин TimeSport

Оцінка магазину
Оцінка магазину за останні 12 місяців
7.5 з 10
 Hаписати відгук
Вибрані 78 відгуків: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    84% 11% 5%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    77% 20% 3%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    76% 10% 14%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    76% 10% 14%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    71% 16% 13%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    23% 11% 66%
  • Сервісна підтримка організована добре
    44% 12% 44%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    74% 25% 1%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
24
48
57
62
Негативні
16
18
21
31
На основі покупки
36
61
72
81
Усі відгуки
40
66
78
93
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
6.7
7.6
7.5
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • Вчора
наявність
відповідність ціни
оформлення замовлення
умови оплати

Ціна не відповідала заявленій на сайті, а також продавці просили внести передплату, яка не передбачена умовами доставки за накладеним платежем

Відпарювач Zelmer ZGS1700
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 22 червня 2022 р.
не вказано
відповідність ціни
наявність
умови оплати

Товара в наличии нет нужно ждать минимум 10 рабочих дней ( две недели если по простому) с непонятного центрального склада , хотя на сайте написано , что в наличии . Стоимость на сайте от той , что выставили в счете отличается . Счета выставили аж два с промежутком в 20 минут . Цена во втором стала еще выше чем в первом . Счета выставляются не на юр лицо , а на ФОП . На просьбу выслать договор купли продажи , ответили : Стосовно договору відправляйте Ваш зразок , ми розглянемо

RoboRock Vacuum Cleaner S7 White / HOBOT Technology 2S
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 18 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Товар відповідав вказаному на сайті, прийшов швидко

Відповідь представника «TimeSport»

Дякуємо за оцінку нашого магазину!

Panasonic RF - 2400EE9

  • 18 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Ціна дешевша чим у конкурентів манить і насторожує одночасно, а коли просять ще 10% передплати, еге думаєш ти не на того натрапили. Зробив замовлення на сайті хвилин через 15-20 зателефонував приемний дівочий голос, обсудили деталі і тут бац передплата 10%, я зразу задню. Дівчина тактовно привела аргументи і я погодився, невже думаю не зможу повернути передплату? Рахунок. Вайбер. Повідомлення.... Аж потім почав читати відгуки про магазин, бо до цього глянув тільки рейтинг і він мене влаштовував. розгорнути

Відповідь представника «TimeSport»

Сергію, щиро вдячні за Ваш відгук. Співпраця з Вами також залишила у нас лише позитивні емоції. Хай товар служить якнайдовше. Мирного неба над головою! З повагою, інтернет-магазин TimeSpor

CASO FastVac 500
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 17 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
умови оплати
не вказано

Відповідь представника «TimeSport»

Дякуємо за оцінку нашого магазину!

Номер замовлення: 196237630
блендер Braun MultiQuick 9 MQ 9125 XS
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 16 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Все сподобалось. Рекомендую!

Відповідь представника «TimeSport»

Каміло, дякуємо за відгук та рекомендації. Приємного користування та миру!

Номер замовлення: 196237636
Навушники з мікрофоном JABRA Elite 45e
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 16 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Дякую магазину за добре виконану роботу!Мікрохвильовкою задоволена, відправили трішки із затримкою, але розумію, що це на даний момент нормально. Тому я рекомендую цей магазин за хорошу ціну та відмінну якість!

Відповідь представника «TimeSport»

Марто, щиро вдячні за залишений відгук та розуміння. Приємного користування. Будемо раді подальшій співпраці з Вами! З повагою, інтернет-магазин TimeSport.

Мікрохвильова піч SAMSUNG GE83M Inox
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 16 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
наявність
відповідність ціни
оформлення замовлення
розгорнути

Бракований товар. Звернувся до магазина що з цим робити, а у відповідь отримую загальні фрази від магазину, просто знімають з себе відповідальність. Таке враження що взагалі не вникають з чим в мене проблема.
Не рекомендую купувати тут. Якщо ваш товар виявиться бракованим - на підтримку магазина взагалі розраховувати неварто.

Тример сам по собі рандомно іноді показує 0% батареї і не включається. Заряджав до повного заряду, тестував. Ніяких залежностей немає, просто іноді тример перестає розгорнути

Відповідь представника «TimeSport»

Шановний Максиме! Дякуємо за Ваш відгук.
Проаналізувавши історію Вашого замовлення та комунікації з менеджерами, ситуація насправді не така, як Ви описали у відгуку.
Ваші аргументи просто вирвані з контексту переписки.
Ми працюємо лише з новим товаром. Звичайно можуть бути випадки заводського браку, адже ми не перевіряємо кожен товар у використанні перед відправкою. Для цього кожен клієнт має право повернення протягом 14 днів, або в подальшому безкоштовне гарантійне обслуговування на 2 розгорнути 

Номер замовлення: 20450548886109
phillips one blade

  • 16 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Хороший магазин, великий вибір, приємні ціни та продавці. Швидко зв‘язались та оформили замовлення. Товар прийшов у вказані терміни. Все сподобалось

Відповідь представника «TimeSport»

Наталія, дякуємо за залишений відгук. Приємного користування. Будемо раді подальшій співпраці з Вами! З повагою, інтернет-магазин TimeSport.

Номер замовлення: 196548333
Пароочиститель для одежды TCL HS03
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 14 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
повернення товару
сервісна підтримка

Замовив камеру у цьому магазині, довірився і не став перевіряти на почті. Подивившись дома що мені прийшло, я був шокований. Коробка явно вже відкривалась, в коробці пилюка і волосся, хоча товар продається як новий запакований. Жах, відтепер я буду перевіряти всі посилки на почті від подібних магазинів. Сама камера робоча, повертати немає часу, але довіра до конкретно цього магазином в мене зіпсована тотально. Так що перевіряйте усі товари на почті, щоб вам так само не прислали БУ під виглядом розгорнути

Відповідь представника «TimeSport»

Нам дуже шкода, що склалась така ситуація. Що б не виникало таких неприємностей, ми просимо клієнтів завжди оглядати товар перед отриманням його на пошті, цю інформацію також було вказано в смс повідомлення з номером ТТН, яке Ви від нас отримали. Адже в нашому асортименті лише новий та оригінальний товар, який ми відправляємо до клієнта запакованим. Єдине, за що ми не несемо відповідальності, це діяльність служби доставки, саме тому, Ви і отримуєте від нас прохання огляду товару перед його розгорнути 

Номер замовлення: 1553904
Веб-камера Razer Kiyo X (RZ19-04170100-R3U1, RZ19-04170100-R3M1)
  • Вам допоміг цей відгук?