Відгуки Q-TECHNO | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин Q-TECHNO

Оцінка магазину
Оцінка магазину за останні 12 місяців
8.3 з 10
 Hаписати відгук
Обрано 71 відгук: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    90% 9% 1%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    90% 8% 2%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    73% 4% 23%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    88% 5% 7%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    60% 8% 32%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    7% 9% 84%
  • Сервісна підтримка організована добре
    35% 8% 57%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    81% 18% 1%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
19
35
58
85
Негативні
3
6
13
19
На основі покупки
20
38
66
97
Усі відгуки
22
41
71
104
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
8.7
8.8
8.3
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 22 червня 2022 р.
наявність
оформлення замовлення
відповідність ціни
умови оплати

Хотів купити процесор AMD Ryzen 7 5800X3D, ціна на сайті була 16039 грн. Спеціально зателефонував, уточнив, так - є, ціна 16039 грн, замовляйте через форму на сайті. Через 5 хвилин передзвонює менеджер і каже – за такою ціною не продамо, нова ціна – 17164 грн. Швидко змінили ціну на сайті. Навіть створили новий номер замовлення під "нову" ціну. Як не гарно. Усі розмови записані.

Відповідь представника «Q-TECHNO»

Добрий день, дуже прикро що вийшло у вас непорозуміння, вас ніхто не намагався обдурити!
На сайті є той самий товар з ПДВ і без ПДВ.
Код товару: Q-0649544
та
Код товару: Q-0642869

Номер замовлення: 100332219
Процесор AMD Ryzen 7 5800X3D (100-100000651WOF)

  • 17 червня 2022 р.
не вказано
відповідність ціни

Відповідь представника «Q-TECHNO»

Добрий день, для якості обслуговування наших клієнтів нам важлива думка кожного. Напишіть деталізацію ситуації (коли хто звертався, номер замовлення, чи номер телефону, якщо є, з ким спілкувався, що саме не сподобалось або не відповідало дійсності тощо).

Морозильная камера Gorenje FN 6192 PB
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 12 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

кріслом я задоволений, та сервісом теж.
замовив 10.06 увечері, 11.06 (у суботу) відправили мені, за що респект, а наступного дня усе забрав.
попросили мінімальну передоплату щоб компенсувати вартість доставки, це нормально так що не панікуйте і не переживайте)
ціна нижча ніж у інших магазинів, тож я задоволений усім.

Крісло ігрове DXRacer G Series D8200 Black-Red (GC-G001-NR-B2-NVF)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 1 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Обслуговування на доволі високому рівні. Менеджер зв'язався швидко. Заказ та підтвердження пройшли швидко. Товар прибув вчасно та відповідає заявленим на сайті характеристикам.
В цілому відчувається авторитетність магазину та довіра до клієнтів.

Ноутбук HP Probook 430 G8 (2V654AV_ITM2)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 23 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Несколько раз покупала товар в этом магазине, всё чётко!!! На уровне, быстро и вежливо... Цены если не лучше чем у остальных, то не дороже это точно. Спасибо!

Номер замовлення: 100329062
TP-Link Archer AX50
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 22 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Магазин супер! Швидка обробка замовлень, привітні та ввічливі співробітники, ціни на товари середні. Безпосередньо у магазині можна купити аксесуари для придбаних гаджетів.

Номер замовлення: 100330876
Наушники TWS OPPO Enco Free2 ETI71 Black
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 21 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Номер замовлення: 100330963
Телевизор Vinga L32HD24B
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 14 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Заказав мікрофон, відправили через пару днів, бо були на далеких складах. Прийшло на нову пошту. Провірив, працює добре

МІКРОФОН HYPERX QUADCAST S (4P5P7AA)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 12 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Дякую! Все супер! Успіхів компанії!

Номер замовлення: 100330538
Oppo Enco Free 2
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 11 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
наявність
оформлення замовлення
умови оплати
відповідність ціни

С магазином приятно сотрудничать. Правда, после заказа и оплаты, оказалось, что цена товара возросла, поскольку новая партия уже по новой цене. Но при этом деньги вернули моментально и без вопросов и сами предложили возврат.
Спасибо.

Edifier s880db
  • Вам допоміг цей відгук?