Відгуки про AgreGGatorS

Юлия Рожко рекомендує цей магазин
16 листопада 2024 р.

Купив: Дбж Must ep20-1000, Автономний сонячний інвертор (off-grid) MUST EP20-1000 PRO, Замовлення №№633

Замовляли з чоловіком безперебійник маст. Ціна найприємніша, та ще підвезли товар до потрібного нам місця для зручності.
Мультики - пультики рекомендує цей магазин
15 листопада 2024 р.

Купив: Внутрішній блок кондиціонера Midea MS12FI-12HRFN1, Замовлення №Ddf

Woof1k не рекомендує цей магазин
19 липня 2024 р.

Хотів купити: Інверторний бензиновий генератор Matari M4600IO

Відповідь представника «AgreGGatorS»
Вибачте було дуже багато замовлень в той день. Не розумію в чому полягає Ваш негативний відгук. Для пришвидшення вирішення вашого питання ми і пропонували відправити Ваш запит на вайбер, оскільки на сайті Ви його не хотіли залишати, а записати у той момент вручну можливості не було. І Ми не приймаємо платежі на карту, а тільки на розрахунковий рахунок ФОП по iban. Дійсно при повній оплаті, було більше шансів відправити Вам товар, ніж накладеним платежем на наст. день, про 4 дні це Ви вже придумали, ніхто Вам не міг таке говорити, тим паче що нема на складі. Навіщо придумувати того що не було. Єдине що казали, затримка буде, якщо робити передпродажну підготовку, оскільки сервіс не справляється. І доречі після Вашого замовлення, Вам пропонували відправити на наступний день, ви сказали, що вже не актуально, тому вибачте якщо Вас щось не влаштувало, ми намагались зробити все максимально можливе.
Якщо у вас багато замовлень, то не треба обіцяти. Неправда, що я не хотів оформляти замовлення на сайті. Мені всеодно через який спосіб, я прислухався до рекомендації менеджера, що через вайбер буде швидше. Але виявилось, що ні. Написав в 12:00, закінчили ми розмову в 17:00. І робочий день було втрачено. Неправда, що я придумав про різні терміни відправки в залежності від способу оплати. Ви самі зараз пишете, що «є різні шанси». Неправда, що ви запропонували відправити завтра, якщо буде накладний платіж. Неправда, що велась розмова про предпродажну підготовку, цього не було. Якщо вам не зрозуміло, що в даній ситуації не так, то далеко ваш бізнес не піде, скріньте. Щоб брати повну передоплату, треба мати імідж. І реквізити ФОПʼу тут ні до чого. Тому що є багато «контор», що беруть гроші, а відправляють товар коли заманеться, так як клієнт вже на гачку.
23 липня 2024 р. Відповісти
Олечка Ольга рекомендує цей магазин
17 червня 2024 р.

Купив: ДБЖ MUST PH18-3024 PRO, Замовлення №1

Дуже гарний магазин. Велике дякую продавцю. Перетелефонував даже в неробочу годину. По всім моїм питанням проконсультував. Відповідальний, дуже уважний, і взагалі дуже приємний співрозмовник. Відправили відразу на наступний день. Поки ще не підключали, пізніше обов'язково напишу відгук про сам товар. Ціна гарна в порівнянні з іншими магазинами, які дивилась. Рекомендую)
amid_ рекомендує цей магазин
17 червня 2024 р.

Купив: Інверторний бензиновий генератор Matari M3800io, Замовлення №282

Швидка реакція на замовлення (неділя, вечір). Товар було відвантажено наступного дня. Товар чудової якості та функціональності.
Олександр70 рекомендує цей магазин
15 лютого 2024 р.

Купив: Спліт-система Cooper&Hunter VITAL INVERTER CH-S09FTXF2-NG, Замовлення №не пам,ятаю

Добрий день.Купляв СН S09 ftx .Цiна набагато вiдрiзнялась вiд iньших магазинiв тому були сумнiви.Написав що менi треба через чат,через годину зв'язалались та обрали обоюдовигiдну точку.Сервiсом задоволенний та рекомендую а цiна як мед)).
Михаил Корж рекомендує цей магазин
21 червня 2022 р.

Купив: Midea Breezele+

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Olha Bandura рекомендує цей магазин
21 червня 2022 р.

Купив: Кондиціонер C&H S12FTX5

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати

Кондиціонер чудовий. Продавець все вчасно доставив ще й допоміг занести обидва блоки в квартиру. При спілкуванні був дуже ввічливим і приємним. Доставка була на фірмовому автомобілі. Обидва блоки були надійно упаковані. Задоволена. Рекомендую.
Niksavch2508 рекомендує цей магазин
23 жовтня 2021 р.

Купив: Гібридний сонячний інвертор (hybrid) Axioma Energy ISMPPT-3000, Замовлення №192

Дякую товар купив по найкращій ціні, сервіс на відмінно
KostyaRib не рекомендує цей магазин
7 жовтня 2021 р.

Хотів купити: Стабілізатор напруги Элекс Engineering Ампер У 9-1-25 v2.0, Замовлення №182

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення

Заказывал стабилизатор Элекс Engineering Ампер У 9-1-25 v2.0, хотя в на сайте написано что товар на складе, менеджер перезвонил сказал что модели нет по факту и вообще она снята с производства и предложил аналог естественно дороже той модели, что я заказывал.. не рекомендую этот магазин!