Всем рекомендую покупать товары в данном магазине!!!
Оберіть ваш варіант
Підсумкова діаграма за останні 12 місяців
Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців
Всем рекомендую покупать товары в данном магазине!!!
Дуже дякуємо Вам за відгук!!! Сподіваємось що Ви станете нашим постійним покупцем!!!
Дуже дякуємо Вам за відгук!!! Чекаємо Вас знов в нашому магазині!!!
Дуже гарний асортимент та дуже грамотний підбір техніки.
Товар не соответствует описанию.
А що саме не відповідає опису? Опищіть детальніше проблему щоб ми мали можливість розібратись в цьому питанні. Тому що товар в наявності є, ціна на нього актуальна, умови оплати прописані чітко у відповідних розділах та при оформленні замовлення. Та дуже дивно що саме Вам не сподобалось при оформленні замовлення, якщо його можливо оформити заповнивши номер телефона та електронну пошту? А що найдивніше так це те, що за останні два місяці на цей товар не було жодного замовлення або запиту в телефонному режимі, це можемо підтвердити надавши звіт з продажу та сформованих замовлень. розгорнути згорнути
Гарне обслуговування. Відправили товар швидко. Все сподобалось.
Дуже дякуємо Вам за відгук!!! Для нас першочергова мета щоб клієнти наші отримали максимально якісний сервіс та товари в найкоротші строки!! Сподіваємось, що Ви станете нашим постійним покупцем!!!
Дуже дякуємо за відгук!!! Для нас вкрай важливо щоб кожен наш покупець отримав максимально якісний сервіс та товар!! Сподіваємось, що Ви станете нашим постійним покупцем!!!
Очень остался доволен. Спесибо огромное.
Дуже дякуємо Вам за відгук!!! Сподіваємось, що співпраця з нашим магазином була ідеальною та Ви будете нашим постійним покупцем!!!
Дуже дякуємо Вам за відгук!! Для нас вкрай важливо щоб кожен наш покупець залишався задоволеним та повертався знову до нас за новими покупками!! Сподіваємось, що Ви станете нашим постійним покупцем!!!
Спасибо магазину, нашёл с помощью hotline, перешёл, оформил заказ. Быстро перезвонили и уточнили детали, получил на новой почте. Чехол соответствует описанию, для ноутбука 13,3 дюйма подходит отлично
Дуже дякуємо Вам за відгук. Для нас першочергова задача щоб кожен з наших клієнтів отримав максимально якісний сервіс та товар. Чекаємо Вас знов в нашому магазині!!!
Отличная работа команды. Уточнил по телефоны все организационные и технические вопросы. Сразу после оплаты было оформлено отправление. С товаром пришли чек и заполненный гарантийный талон.
Дуже дякуємо Вам за відгук!!! Для нас вкрай важливо щоб Ви отримували якомога якісніший сервіс та в найкоротші строки Ваше замовлення!!! Сподіваємось що Ви станете нашим постійним покупцем!!!
Знайшли помилку в українській версії сайту?
Виділіть її мишкою і натисніть Сtrl + Enter
Повідомити про помилку в українському перекладі