Відгуки dp-shop | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua - Сторінка 6
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин dp-shop

Оцінка магазину
Оцінка магазину за останні 12 місяців
9.4 з 10
 Hаписати відгук
Вибрані 88 відгуків: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    98% 1% 1%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    98% 1% 1%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    94% 5% 1%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    97% 2% 1%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    94% 1% 5%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    33% 1% 66%
  • Сервісна підтримка організована добре
    60% 1% 39%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    97% 2% 1%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
47
84
84
87
Негативні
3
4
4
5
На основі покупки
47
84
84
87
Усі відгуки
50
88
88
92
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
9.3
9.4
9.4
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 16 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Відповідь представника «dp-shop»

Дуже дякуємо Вам за відгук!! Для нас вкрай важливо щоб кожен наш покупець залишався задоволеним та повертався знову до нас за новими покупками!! Сподіваємось, що Ви станете нашим постійним покупцем!!!

Jbl tune 225 tws ghost black
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 13 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Спасибо магазину, нашёл с помощью hotline, перешёл, оформил заказ. Быстро перезвонили и уточнили детали, получил на новой почте. Чехол соответствует описанию, для ноутбука 13,3 дюйма подходит отлично

Відповідь представника «dp-shop»

Дуже дякуємо Вам за відгук. Для нас першочергова задача щоб кожен з наших клієнтів отримав максимально якісний сервіс та товар. Чекаємо Вас знов в нашому магазині!!!

Номер замовлення: 2530
Чехол-сумка для ноутбука Grand-X SLX-13D 13
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 12 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Отличная работа команды. Уточнил по телефоны все организационные и технические вопросы. Сразу после оплаты было оформлено отправление. С товаром пришли чек и заполненный гарантийный талон.

Відповідь представника «dp-shop»

Дуже дякуємо Вам за відгук!!! Для нас вкрай важливо щоб Ви отримували якомога якісніший сервіс та в найкоротші строки Ваше замовлення!!! Сподіваємось що Ви станете нашим постійним покупцем!!!

Номер замовлення: 2499
Накопитель SSD 120GB Transcend SSD220 2.5
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 11 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Відповідь представника «dp-shop»

Дуже дякуємо Вам за відгук!!! Сподіваємось що Ви задоволені співпрацею з нами та станете нашим постійним покупцем!!!

Gtx 1650
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 11 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

заказал у них видеокарту, обещали что привезут её в течении 10 дней а в итоге приехала на 2 утром.
Цена ниже рыночной а товар ничем не отличается.
Отдельно выслали чек с гарантией и отдельно видеокарту.
Советую

Відповідь представника «dp-shop»

Дуже дякуємо Вам за відгук. Для нас вкрай важливо щоб кожен клієнт залишався задоволеним та отримував максимально якісний сервіс!!! Сподіваємось що Ви будете нашим постійним покупцем!!!

Asus gtx 1650 dual mini
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 9 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Все відмінно. Дякую

Відповідь представника «dp-shop»

Дякуємо Вам за відгук!!! Сподіваємось Ви станете нашим постійним покупцем!!!

Номер замовлення: 2431
Чемодан Sumdex (SWR-723RP) Royal Purple
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 8 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Все супер, замовлення було відвантажено швидко, працює все добре, приємні ціни та персонал

Відповідь представника «dp-shop»

Дуже дякуємо Вам за відгук. В цей нелегкий час ми намагаємось працювати якнайкраще та найшвидшим чином відправляти всі замовлення!!! Сподіваємось Ви станете нашим постійним покупцем!!!

Corsair RM850 (CP-9020196)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 5 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Відповідь представника «dp-shop»

Дуже дякуємо Вам за відгук!!! Сподіваємось, що Ви будете нашим постійним покупцем та чекаємо Вас знов в нашому магазині!!

Dell S2721DGFA
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 3 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Відповідь представника «dp-shop»

Щиро дякуємо Вам за відгук!!! Ми намагаємось щоб кожен наш клієнт залишався задоволеним і щоб будь-які питання якнайшвидше вирішувались в цей не легкий час!!! Будемо раді знов Вас бачити в нашому магазині!!!

Goodram SSD 240 Gb
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 3 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Задоволений як цінами так і швидким сервісом. Рекомендую беззаперечно

Відповідь представника «dp-shop»

Дуже дякуємо Вам за відгук!!! Сподіваємось, що Ви будете нашим постійним покупцем!!!

Номер замовлення: 2421
Кабель Atcom. Кабель REAL-EL Pro
  • Вам допоміг цей відгук?