Відгуки 1stName | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин 1stName

 Hаписати відгук
Вибрані 25 відгуків: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    92% 8% 0%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    92% 8% 0%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    72% 4% 24%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    88% 4% 8%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    88% 0% 12%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    24% 4% 72%
  • Сервісна підтримка організована добре
    56% 0% 44%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    92% 8% 0%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
0
2
23
23
Негативні
1
2
2
2
На основі покупки
0
2
23
23
Усі відгуки
1
4
25
25
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
-
-
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 17 червня 2022 р.
не вказано
відповідність ціни
наявність
розгорнути

Планировал посмотреть роутер Кинетик Вива, по самой низкой цене в разделе вышел на страницу Вентилятор для процесора XILENCE M403PRO.ARGB 3HP Cooler Universal (універсальний)

А роутер был ниже на странице Хотлайна - по средней цене рынка. Ошибка эта висит около 2 месяцев. Давайте - исправляйте.

Вентилятор для процесора XILENCE M403PRO.ARGB 3HP Cooler Universal (універсальний)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 4 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Покупкой в магазине доволен.
1. Заказал товар
2. связался менеджер уточнил детали по срокам
3. через 3 дня вновь связался менеджер - сказал, что товар мне отправлен и что скоро придет номер ТТН.
4. забрал товар на новой почте.

Из пожеланий:
1. Добавьте в список транспортных компаний укрпочту и justin у них тарифы на доставку ниже.
2. Продумайте вопрос с осмотром товара - опишу на своем заказе - пришла черная коробочка в блистере. Сотрудники НП не разрешают снимать блистер. Что лежит в розгорнути

Номер замовлення: 185488487
Видеорегистратор DDPai Mini 3 Dash Cam
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 27 січня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Спасибо большое! Отреагировали быстро, товар в отличном состоянии, консультанты культурные и терпеливые что тоже важно)

Номер замовлення: 184444382
Планшет Lenovo Tab M10 Plus TB-X606F 128GB Iron Grey
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 28 грудня 2021 р.
не вказано
відповідність ціни
наявність

Хотел купить наушники. Перешёл к ним на сайт. Цена: 2137 грн., в наличии "ЕСТЬ". Связался с магазином. Утром ответили: в наличии только чёрные и белые и цена у них 3713 грн. Не хилая такая разница! И если у вас нет в наличии и цены у вас не актуальные, то не вводите людей в заблуждение!!!

Samsung Galaxy Buds Live Bronze
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 20 грудня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Замовляв два телефони Nomi i220 Red та Black (бабусефони) з доставкою у Київ за передоплатою на розрахунковий рахунок (IBAN).
Коміссія відсутня, лише сплатив за доставку близко 50 грн, що є дешевше ніж місцева доставка по Києву!
Початково по строкам відправки зорієнтували у 3 робочі дні, але по факту відправили на наступний день після оплати - швидко! Однозначно раджу магазин.

Телефони нові, офіційно ввезені. За замовчанням мова інтерфейсу - українська, але в налаштуваннях можна вибрати розгорнути

Номер замовлення: 179197479
Nomi i220 Red та Black
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 7 грудня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Рекомендую !!!
Представники магазину швидко відреагували на замовлення та надіслали товар.
Картридж надійшов швидко.
Уже використовую.
Сервіс/Ціна/Якість все чудово.
Оплату здійснив наперед по реквізитам приватбанку (платіж здійснювався на ФОП, а не фіз.особі), що приємно здивувало
Раджу даний магазин.

Номер замовлення: 176191426
Картридж CW (CW-S2020MX) Samsung SL-M2020/2020W/2070 (MLT-D111S) (max)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 2 грудня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Приїхало навіть швидше ніж планувалось. Ввічливо віддзвонювали про зміни стану з доставкою. Пром оплата і лікпей - зручно оплачувати.

Номер замовлення: 175234866
Накопитель SSD 2.5
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 27 листопада 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Дуже швидко зв'язалися.Ввічливий менеджер.Доставка вчасна.Все на найкращому рівні.Найнижчі ціни на ринку та чудовий сервіс.Молодці!Рекомендую та дуже вдячний.При першій можливості звернуся в цей магазин.

Номер замовлення: 174815937
Scarlett SC-HB42F56 Занурюваний блендер
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 18 листопада 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Сделка прошла успешно. Немного задержали доставку, о чем заранее предупредили. Зато цена была наилучшей. Оплачивала предоплатой, все прошло без проблем. Рекомендую.

Номер замовлення: 173257981
Веб-камера A4Tech PK-910H USB Silver-Black
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 18 листопада 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Быстро перезвонили все объяснили, всё отлично !

Номер замовлення: 173406242
Накопитель SSD 2.5
  • Вам допоміг цей відгук?