Відгуки Felex | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua - Сторінка 2
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин Felex

 Hаписати відгук
Вибрані 19 відгуків: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    100% 0% 0%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    100% 0% 0%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    78% 0% 22%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    100% 0% 0%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    100% 0% 0%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    26% 0% 74%
  • Сервісна підтримка організована добре
    47% 0% 53%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    100% 0% 0%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
6
6
19
19
Негативні
0
0
0
0
На основі покупки
6
6
19
19
Усі відгуки
6
6
19
19
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
-
-
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 23 листопада 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Заказала дозатор на подарок. Связались быстро, предложили самовывоз из Днепра. Товар новый и качественный.

Відповідь представника «Felex»

Дякуємо за Ваш відгук!
З повагою, магазин Felex

Автоматический дозатор жидкого мыла Xiaomi MiJia Automatic Foam Soap Dispenser (с мылом)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 28 жовтня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Продавца рекомендую, цена и наличие товара актуально, быстрая связь, доставка в оговоренный срок.

Відповідь представника «Felex»

Дуже дякуємо за Ваш відгук!

Машинка для стрижки катышек

  • 20 жовтня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Передзвонили швидко, одразу відправили замовлення, отримала вже наступного дня. Сподобалась ціна, сподобався консультант, дуже сподобались ножі) Дякую магазину за роботу! Рекомендую

Відповідь представника «Felex»

Дякуємо за Ваш відгук!
З повагою, магазин Felex

Набор ножей Xiaomi HuoHou Martial Steel Knife (HU0014)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 5 жовтня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Очень оперативно, не смотря на выходные. В субботу заказал, в воскресенье уже на отделении было.

Відповідь представника «Felex»

Дякуємо за Ваш відгук!

Видеорегистратор 70 Mai 500s
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 1 жовтня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Купляв вперше.Все добре, рекомендую.

Відповідь представника «Felex»

Дякуємо за Ваш відгук!

зонт
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 22 вересня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Отлично проконсультировали, отправили в тот же день.

Відповідь представника «Felex»

Дякуємо за Ваш відгук!

Геймпад Xiaomi FLYDIGI Vader 2
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 21 вересня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Впервые покупал в этом магазине товар,всё прошло чётко.Цена отличная. Рекомендую

Відповідь представника «Felex»

Дякуємо Олег, за Ваш відгук, та за вибір нашого магазину!

Видеорегистратор 70 mai A500
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 10 вересня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Обычно стараюсь не покупать в магазине, если отзывов на хотлайне нет. Но десь покупка мелкая была, и цена была самая низкая по рынку. Прошелся по сайту - там в целом все соответствует основной тематике, а не так как бывает типа "торгуем всем что есть".
В общем на сайте ничего не отпугнуло, решил заказать.
Перезвонили почти сразу же, уточнили по поводу доставки и в тот же день отправили Новой почтой.
Все дошло, ножи целые. Процесом покупки остался доволен. Могу рекомендовать, особено сейчас розгорнути

Відповідь представника «Felex»

Дякуємо за Ваш відгук!

Набор ножей Xiaomi HuoHou Nano керамических из 4 предметов (Huo4)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 2 вересня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Мне понравился уровень обслуживания в этом магазине. Все чётко, быстро и по делу.

Відповідь представника «Felex»

Дякуємо за Ваш відгук!

Диспенсер для жидкого мыла xiaomi
  • Вам допоміг цей відгук?