Магазин тимчасово не розміщує товари на hotline
Купив: Зарядна станція EcoFlow DELTA 2 (ZMR330-EU), Замовлення №2961
Купив: Духовка електрична Siemens HS658GXS7, Замовлення №2024/10/76
Купив: Телевізор Samsung QE55QN90C, Замовлення №302521
Купив: Телевізор Sony XR-75X90L, Телевізор Sony XR-75X90L, Замовлення №302269
Купив: LG OLED55G42LW, Замовлення №302346
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: Посудомийна машина Siemens SN63HX52CE, Замовлення №2024/10/64
Купив: Телевізор LG OLED55C3, Замовлення №2949