Відгуки iSpot | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин iSpot

Оцінка магазину
Оцінка магазину за останні 12 місяців
9.5 з 10
 Hаписати відгук
Вибрані 50 відгуків: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    100% 0% 0%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    100% 0% 0%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    97% 0% 3%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    97% 0% 3%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    100% 0% 0%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    31% 0% 69%
  • Сервісна підтримка організована добре
    56% 0% 44%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    100% 0% 0%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
22
25
48
48
Негативні
2
2
2
2
На основі покупки
24
27
50
50
Усі відгуки
24
27
50
50
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
9.6
9.6
9.5
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 9 серпня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Швидко оформив та отримав замовлення. Жодних нарікань. Рекомендую магазин

Відповідь представника «iSpot»

Дякуємо за позитивний фідбек) Намагаємося працювати так, наче для себе робимо)

Класних емоцій від ігор!

Sony PlayStation 5
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 9 серпня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Рекомендую!

Відповідь представника «iSpot»

Дякуємо за високу оцінку
Гарного настрою :)

apple 20w
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 8 серпня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Дуже задоволена магазином iSpot. Замовила Oculus Quest 2 / 128 Gb - окуляри віртуальної реальності. Відправили в день замовлення НП, отримала наступного дня.
Приємна дівчина менеджер все пояснила, відправила фото коробки та серійний номер, щоб мати змогу порівняти при отриманні.
Окуляри працюють на відмінно!

Відповідь представника «iSpot»

Надія, дякуємо вам за чудовий відгук. Нам дуже приємно) Раді будемо допомогти в будь-яких питаннях і бачити у нас знову.

Класних VRажень від Окулус)

Oculus Quest 2 / 128 Gb - окуляри віртуальної реальності
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 8 серпня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Замовив геймпад Xbox, товаром задоволений. Доставили досить швидко.

Відповідь представника «iSpot»

Владислав, дякуємо за фідбек. Вдалих вам ігор)

Номер замовлення: 1796
Геймпад Microsoft Xbox Series X / S Robot White
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 8 серпня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Замовлення було опрацьовано і відправлено у найкоротші строки. Все супер!

Геймпад Microsoft Xbox Series X / S, Carbon Black
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 8 серпня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Замовляв у цьому магазині вперше, дуже сподобалась ціна на продукт але трохи було страшно, тому що Open Box, але все було добре, посилка прийшла швидко й у доброму стані. Дякую магазину за гарний сервіс)

Відповідь представника «iSpot»

Дякуємо вам за довіру, Іван! Раді, що виправдали очікування та все сподобалося. Гарного настрою :)

Mac Mini M1 Open Box
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 7 серпня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Чудовий магазин, класна підтримка. Товар прийшов ло Києва на наступний день. Операторка була неймовірно приємною та допомогла з усіма питаннями. Все дуже сподобалося :)

Відповідь представника «iSpot»

Передали ваш відгук операторці - вона почервоніла після прочитання)) Дякуємо вам за відгук і чудові слова. Вдалих ігор!

Xbox series S
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 3 серпня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Замовляв Skyrim для Switch. Забавка прийшла розпакована, із слідами використання. Продають БВ товари за повний цінник, без попередження. Дуже розчарований, так як консультантка здалась мені приємною і я вніс передплату. Не планував купувати БВ гру, ще й по ціні нової. Наклеєні наклейки які мені доведеться віддирати.

Нівякому разі не купуйте в цьому магазині, повівся бо цінник був трохи нижчий ніж в популярних мережах.

Відповідь представника «iSpot»

Вияснивши, що було відправлено не той товар зі складу, оперативно зв'язалися із клієнтом та описали ситуацію. Разом обговорили варіанти виходу та зійшлися на поверненні гри і коштів. Нам повернули гру, а ми одразу в день повернення надіслали всю суму клієнту

Все вирішилося. Коментарі клієнта підтверджують це :)

 Дякую, мою проблему вирішено

Номер замовлення: 1577
The Elder Scrolls V: Skyrim- гра для Nintendo Switch

  • 3 серпня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Замовляв новий iphone 12. Після оформлення замовлення представник магазину оперативно зв'язався, надав всю необхідну інформацію та надіслав фото цілісності пакування телефону з відповідним серійним номером для перевірки. Після проведення оплати того ж дня замовлення було відправлено та наступного дня отримав на новій пошті. У подарунок від магазину отримав захисне скло. Дуже сподобалась швидкість та якість обслуговування.

Відповідь представника «iSpot»

Дякуємо, Сергій, за довіру! Нехай смартфон працює в задовлення)

  • Вам допоміг цей відгук?

  • 27 липня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Відповідь представника «iSpot»

Дякуємо вам за відгук. Нехай Окулус приносять задоволення :)

Oculus Quest 2
  • Вам допоміг цей відгук?