Відгуки про Climate-System

Unnamed рекомендує цей магазин
17 листопада 2024 р.

Купив: Спліт-система Cooper&Hunter VITAL INVERTER CH-S07FTXF2-NG, Замовлення №не вказано

Оригінальний товар з офіційною гарантією, ціни завжди нижчі, ніж в інших магазинах. Купую тут регулярно – завжди задоволений!
Roman Markevich рекомендує цей магазин
24 жовтня 2024 р.

Купив: , Сушарка для фруктів та овочів WetAir WFD-K1000S, Замовлення №1359

MarkAce рекомендує цей магазин
19 червня 2024 р.

Купив: Кондиціонер Gorenje ?REA26IN KC/REA26OUT, Спліт-система Gorenje REA26IN KC/REA26OUT, Замовлення №-

Магазин вразив чудовим сервісом - хлопці молодці, я задоволений і буду рекомендувати іншим!!!!
Григорий G рекомендує цей магазин
25 травня 2024 р.

Купив: Cooper&Hunter CH-S09FTXF2-NG R32 Wi-Fi, Замовлення №000

Искали кондиционер на 22 квадрата, менеджер проконсультировал, помог выбрать модель, на следующий день уже отправили. Все на высоте
Валентина Книш рекомендує цей магазин
30 січня 2024 р.

Купив: Обігрівач Термія ЕІПС-1,2/230-2, Замовлення №-

Все гуд, товаром задоволена! Магазин рекомендую!
ReiRoi рекомендує цей магазин
16 січня 2024 р.

Купив: Настільна плита Термія ЕПЧ 1-1,5/230М2 біла, Замовлення №803

Товар прийшов належної якості, відправили вчасно) дякую!!! рекомендую!!!
Olexandr Mudryk рекомендує цей магазин
12 січня 2024 р.

Купив: Осушувач повітря WetAir WAD-F12L, Осушувач повітря WetAir WAD-F12L, Замовлення №0610

Швидко відправлено - в день замовлення
Відповідь представника «Climate-System»
Доброго дня! Ми раді, що Ви залишилися задоволені нашим сервісом. Чекаємо Вас знову в нашому магазині. Приємного користування. Якщо Вам потрібний чек - можемо надати його в електронному варіанті.
Serhii Kirilenko рекомендує цей магазин
26 грудня 2023 р.

Купив: Масляний радіатор Термія Н1330, Замовлення №-

Товар в належному стані та відповідає заявленим характеристикам. Менеджер ввічливо проконсультував та надав всю інформацію - обслуговування на висоті! Радіатор з чеком, що гарантує прозорість магазину. Рекомендую! Доповнюю відгук фото
MarafonMan рекомендує цей магазин
21 грудня 2023 р.

Купив: Настільна плита Термія ЕПЧ 2-2,2/230 М2 (н) нержавіюча сталь, Замовлення №незнаю номер

Вражен якістю обслуговування доставка швидка. Жодний проблем не виникло рекомендую!!!
Eugene Babenko рекомендує цей магазин
7 вересня 2023 р.

Купив: Конвектор Термія ЕВУА-2,0/230-2(сп), Замовлення №766

Швидко прийняли замовлення і відправили, дуже гарна ціна. Магазин рекомендую
Відповідь представника «Climate-System»
Доброго дня! Ми раді, що Ви залишилися задоволені нашим сервісом. Чекаємо Вас знову в нашому магазині. Приємного користування!