Відгуки KUM.CENTER | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин KUM.CENTER

Магазин тимчасово не розміщує товари на hotline
 Hаписати відгук
Вибрані 14 відгуків: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    100% 0% 0%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    100% 0% 0%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    92% 0% 8%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    100% 0% 0%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    100% 0% 0%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    57% 0% 43%
  • Сервісна підтримка організована добре
    78% 0% 22%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    100% 0% 0%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
8
8
14
14
Негативні
0
0
0
0
На основі покупки
8
8
14
14
Усі відгуки
8
8
14
14
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
-
-
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 25 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Акустика дуже якісна, звучання чітке. Доставили товар вчасно. Оформити замовлення на сайті дуже просто. Задоволений покупкою на всі 100.

Номер замовлення: 16
Акустика Heco Victa Prime 702
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 21 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Довго вибирав монітори для дому, і нарешті знайшов ті самі - ідеальні.
Спочатку на сайті була вказана стара ціна, але одразу після замовлення зі мною зв?язався менеджер, вибачився за незручності і зробив невелику знижку.
Доставка НП приїхала дуже швидко, за добу, все в оригінальному фірмовому пакуванні.
Прекрасний сервіс і дуже гарна комунікація.

Номер замовлення: 153999
Студійний монітор Monkey Banana Gibbon 5 Black
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 21 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

KUM.CENTER здивував компетентнісю у своїй справі, вчасна доставка, доступна ціна, менеджер привітний.
KUM.CENTER дякую Вам!!!

Номер замовлення: 149
СаундбарYamaha YAS-209 black
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 21 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Наша перша Hi-fi-система. Вагались який комплект підібрати і якщо в колонках ми свій вибір зупинили на акустиці Monitor Audio Bronze 200, то з підсилювачем вагались. Коли я озвучив наші вимоги, менеджер швидко зорієнтувався та порекомендував звернути увагу на Bluesound. Переглянувши огляди, зрозуміли, що це саме те, що потрібно (тому що купували для невеликого офісу). До того ж, магазин не звичайний перекуп, тому що в той же день приїхали на склад, та забрали(товари були одразу в наявності на розгорнути

Номер замовлення: 145
Bluesaund
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 17 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Вдячний менеджеру за професійну консультацію - допомогла значно скоротити час вибору) відправили товар оперативно - рекомендую даний магазин!

Номер замовлення: 98
Стерео ресивер Cambridge Audi AXR 100
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 17 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Чудовий магазин. Зробив замовлення, мені зателефонувати, по цікавились яка в мене акустика, товар був в києві_забрав в той же день. Рекомендую

Номер замовлення: 165
Nad c328bee
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 12 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Все дуже швидко та без проблем :)

Akai MPK mini 3
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 22 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Зробив замовлення на даному сайті.зі мною зв'язався менеджер.дав повну консультацію по клавішам,я змінив свій вибір на касіо.клавішою задоволений.звук бомба! Обслуговуванням задоволений,зробив передоплату,товар отримав на наступний день. чудові хлопці!

Номер замовлення: 125
Casio ct-700c7
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 15 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Замечательный магазин! Очень оперативно выполнили заказ, привезли прямо в день заказа. Прозрачные условия и отзывчивый персонал.

Номер замовлення: 72
Yamaha P-125WH
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 7 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Все доставили.спасибо

Номер замовлення: 80
Фокусрайт
  • Вам допоміг цей відгук?