Купив: Зарядна станція EcoFlow DELTA Pro (DELTAPro-EU), Замовлення №11270
Купив: Зарядна станція EcoFlow DELTA 2 (ZMR330-EU), Замовлення №#11152
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, фіскальний чек
Не сподобалося: відповідність умов оплати
Купив: Зарядна станція EcoFlow RIVER 2 Max, Замовлення №від 17.07.2024
Сподобалося: відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність
Купив: Зарядна станція EcoFlow DELTA 2 (ZMR330-EU), Замовлення №56
Купив: Кондиціонер Cooper&Hunter Vital CH-S12FTXF2-NG інвертор, Замовлення №11111
Хотів купити: Портативна зарядна станція KS 2400PS
Купив: зарядная станция ALTEK PowerBox AL 1200, Замовлення №7450
Купив: Зарядна станція EcoFlow RIVER 2 Max, Замовлення №б/н
Купив: Кондиціонер Cooper&Hunter CH-S09FTXQ2-NG (WI-FI) інвертор, Замовлення №7366
Купив: Кондиціонер Cooper&Hunter SUPREME CH-S24FTXAM2S-SC WI-FI інвертор (CH-S24FTXAM2S-SC), Замовлення №1