Відгуки АУДИО ВИДЕО МИР | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин АУДИО ВИДЕО МИР

 Hаписати відгук
Вибрані 15 відгуків: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    76% 15% 9%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    76% 23% 1%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    76% 7% 17%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    84% 0% 16%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    69% 0% 31%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    30% 0% 70%
  • Сервісна підтримка організована добре
    61% 0% 39%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    76% 23% 1%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
4
9
12
86
Негативні
0
1
3
11
На основі покупки
3
8
11
84
Усі відгуки
4
10
15
98
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
-
-
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • Вчора
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Заказав акустичну систему Polk audio XT 70, отримав професійну консультацію,наступного дня товар відправили. Акустика прийшла в належному вигляді! Ще отримав знижку від заявленої вартості, що дуже приємно!!! Рекомендую цей магазин!!!

Акустична система Polk audio XT 70
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 11 серпня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Співробітники цієї фірми є висококласними аудіофілами , дуже вдячний Александру, Сергію, особлива подяка за детальні рекомендації стосовно силових і аудіо кабелів , розміщення систем і тонкощів високоякісного звуку!

Roksan
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 22 липня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Все супер, ребята очень оперативно все сделали: подтвердили стоимость и наличие картриджа + бонусом организовали супер-быструю адресную доставку курьером. Картридж доставили в течение 3 часов с момента обращения. Большое спасибо, однозначно рекомендую.

Головка звукоснимателя Goldring E3
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 22 червня 2022 р.
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Спасибо большое магазину за помощь в подключении акустики. Была проблема с настройкой Cambridge audio CXA61 и Fyne audio F500 После переписки с менеджером он объяснил где Я допустил ошибку и проблема сразу исчезла. Ещё раз спасибо.

Cambridge CXA61 и Fyne Audio F500
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 6 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Передзвонив по телефону і хлопці сказали що відновлюють роботу. Дуже вдячний Сергію за пораду взяти Dali Oberon 3 на які була акційна ціна. Також дали суттєву знижку і на підсилювач. Оплатив по рахунку. Через добу вже мав повідомлення в кабінеті нової пошти що прямують покупки. Все приїхало в ціленькій заводській упаковці. Після підключення та прослуховування моїм емоціям не було меж. Рекомендую і магазин і консультантів, не відкладайте життя на потім воно одне і може закінчитись несподівано.

Dali Oberon 3 + Denon PMA-600NE
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 27 квітня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Магазин очень рекомендую. Оформил заказ, на следующий день созвонились. К счастью части того что я намеревался купить не было и Сергей помог сформировать новый заказ, который мало того что получился не на много но дешевле, так ещё и раза в три лучше того что я собрал сам. Очень хорошая консультация была на каждом шагу, оборудование подобрано чётко под вкус. Доставка прошла тоже без проблем, меня встретил другой уже сотрудник(другой город) Александр, который на Новой почте убедился что розгорнути

Номер замовлення: 1008
PrimaLuna EVO 200
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 27 квітня 2022 р.
оформлення замовлення
відповідність ціни
наявність
умови оплати

отвратительный сайт и магазин,цена не актуальная,куча потраченного времени,менеджер не перезвонил,а после того как я сам их набрал, вообще нет в наличии,предложили дороже,заказал,через некоторое время перезвонил снова продавец и сказал что кабель еще дороже на 500 гривен,я уточнил дорожат ли они своей репутацией . Ксати писал отзыв у них на сайте, похоже удалили или не прошел модерацию,соответсвенно делайте выводы.Все цены на сайте не актуальные,о наличии товара никто не в курсе,общение в розгорнути

Номер замовлення: 16527
Кабель Taga Harmony TAVS-SY High-Performance OFC 1х3m

  • 19 квітня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

За 3 дня посылка приехала в другой конец Украины. Хорошо упаковано. Наушники соответствуют описанию. За свои деньги думаю лучший вариант для работы с музыкой

Номер замовлення: 20 4505 2856 7155
AKG K52
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 18 березня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Связалась с продавцом 17.03.2022, очень нужны были наушники, а сейчас, в условиях военного времени, что-то куда-то отправить или получить проблематично, особенно в Киеве. Продавец вошёл в положение, самостоятельно решил вопрос с доставкой товара, за что ему очень благодарна. Товар с гарантией, все документы в наличии. Получила сегодня 18.03.2022. Продавец очень быстро и в индивидуальном порядке работает с клиентом на взаимном доверии. Однозначно респект! Всем мирного неба!

Відповідь представника «АУДИО ВИДЕО МИР»

Добрый день, Елизавета

спасибо за покупку! Рады были помочь!

Мира и мирного неба!
С уважением,
команда Авмир

Наушники Sennheiser HD 560 S
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 19 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Скажу чесно що було трохи лячно робити замовлення - дуже широкий асортимент, якісь Білоруські номери на сторінці контактів - кому як, а мені це виглядає трохи підозрілим. Та все ж таки наважився на замовленя - із менеджером спілкувався переважно через мессенджер - отримав усі відповіді на свої питання, а також додаткові поради. На наступний день після оплати зробили відправлку - до товару немає ніяких претензій. Тепер кайфую від нового підсилювача, магазину +1 до карми.

yba heritage a200
  • Вам допоміг цей відгук?