Відгуки Топаз-Электро | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин Топаз-Электро

 Hаписати відгук
Вибрані 47 відгуків: усі відгуки, за весь час Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за весь час

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    95% 2% 3%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    89% 2% 9%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    12% 0% 88%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    57% 0% 43%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    91% 0% 9%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    25% 0% 75%
  • Сервісна підтримка організована добре
    31% 2% 67%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    91% 2% 7%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
0
3
10
43
Негативні
0
0
0
1
На основі покупки
0
3
10
46
Усі відгуки
0
3
10
47
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
-
-
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 8 січня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Рекомендую. Після замовлення зв‘язалися швидко, відправлення вчасно, як і домовлялися, товар прийшов цілий , добре запакований, без дефектів.

Відповідь представника «Топаз-Электро»

Юлія, щиро дякую за відгук і за довіру! Бажаю приємних вражень від покупки!

Yamaha Kino SYSTEM 385 (RX-V385 + NS-F51 + NS-P51) Black
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 13 грудня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Отличный магазин!
Преимущества:
- быстрый отклик на заказ
- правильная и профессиональная консультация
- наличие товара на складе
- есть оплата частями нескольких банков
- своевременная доставка
Рекомендую, ребята клиентоориентированны, все на высоте.

Відповідь представника «Топаз-Электро»

Артем, спасибо большое за отзыв! Было интресно наблюдать, как Вы формировали свое виденение системы )) Взвешенное решение в итоге! Всегда Вам рада!

усилитель Denon PMA-600NE и MAGNAT TEMPUS 77 BLACK
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 1 грудня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

супер магазин! супер обслуговування!! отримав змистовну та професійну консультацію, допомогу у виборі акустики, все по ділу та по темі. менеджер Світлана відповіла на всі запитання, оформила замовлення, проконтролювала отримання. задоволений повністю! рекомендую однозначно!! професійність, сервіс, клієнтоорієнтований підхід - все на висоті.

Відповідь представника «Топаз-Электро»

Павло, щиро дякую за таку високу оцінку моїх скромних талантів )). Я дуже рада, що акустика прийшлась Вам до смаку! Завжди Вам рада!

Мультимедійна акустика Triangle Elara LN-01A Black
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 14 листопада 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Собирал свой сетап, полагаясь на советы менеджера Светланы, которая была со мной в течении этого, как оказалось, долгого и интересного пути. За, что ей, огромное спасибо! Теперь избавляюсь от осенней тоски шикарным звуком)

Відповідь представника «Топаз-Электро»

Сергій, дуже дякую за відгук і за Ваше добре ставлення ))) Бажаю Вам насолоджуватись кожною дрібничкою, кожним нюансом в звуці та в музиці в цілому! Успіхів! завжди Вам рада!

Bluesound Node Black Мережевий аудіопрогравач
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 11 листопада 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Решил приобрести себе сабвуфер svs-sb1000pro, облазив весь рынок случайно наткнулся на магазин Топаз-Электро (приятно удивила цена). Я подумал что это ошибка, что это стоимость за прошлую модель и решил написать и уточнить. Получив мгновенный отклик от Светланы на мой вопрос оказалось ошибки никакой нет и цена соответствует, так же как и его наличие, что сильно удивило. Огромная благодарность Светлане, сервис на высшем уровне! Чем больше мы общались, тем меньше я переживал. Что тут говорить, на розгорнути

Номер замовлення: 650879970
SVS SB-1000 Black Ash Сабвуфер активний
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 3 жовтня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Приємно вражений сервісом та дуже задоволений своїми покупками! Світлано, величезне Вам дякую за все, Ви найкраща!!!

Відповідь представника «Топаз-Электро»

Олександр, дякую за теплі слова, довіру і відгук!!!! Завжди Вам рада ))

Yamaha rx a4v + Jamo S807
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 1 вересня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Стосунки з магазином почалися з першої купівлі,нею виявився сабвуфер REL,представниця магазину дуже швидко погодилася зробити знижку,і в цей самий день особисто доставила замовлення за умовленою адресою,подальші придбання товарів у цьому магазині відбувалися так само приємно і блискавично!!!
Одного разу правда приїхала акустична система,в якій мене не задовольнив зовнішній вигляд,та й це питання вирішилося так само блискавично! Рекомендую цей магазин усім!!!

Відповідь представника «Топаз-Электро»

Юра, я Вам неймовірно дякую за відгуки і особливо тут. Завжди Вам рада!!!

Акустичні системи
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 7 серпня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

В магазине действует система скидок, начиная с первой покупки! Это очень радует! Весь купленный товар оказался в наличии в Киеве, долго ждать не пришлось! Всем рекомендую!

Відповідь представника «Топаз-Электро»

Спасибо Вадим! С Вами приятно иметь дело! Вы на редкость "стремительный" клиент - 10 минут на размышление а нашем бизнесе, как скорость света )))) Всегда Вам рада!

Klipsch R-820F Black Фронтальні акустичні колонки
Klipsch R-34C Black Акустична система центрального каналу
Klipsch R-120SW Сабвуфер активний
SUPRA Cables SUBLINK 1RCA-1RCA BLUE 4M Кабель сабвуферний
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 12 червня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Очень помогли с выбором экрана для проектора. Нашли на складе в Европе, после было месяц ожидания доставки. По цене вышло на 5 тыс. грн дешевле, чем у ближайших конкурентов. Были проблемы со сборкой, но ребята ответственные и в течении двух дней всё исправили. Можно смело заказывать, особенно на рынке экранов для проекторов они лучшие.

Відповідь представника «Топаз-Электро»

Влад спасибо за высокую оценку наших скромных талантов )))) И отдельное спасибо, что нашли время оставить отзыв, знаю по себе, как это непросто )))

AEON EDGE, 135 дюймов
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 8 червня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Приобрел в данном магазине сабвуфер SVS PB-1000, единственный магазин в Украине, в котором я нашел этот товар в наличии.
Я три дня мучал консультанта вопросами, на которые мне давали очень профессиональные и развернутые ответы.

С полной уверенностью рекомендую этот магазин, оригинальность товара и качество обслуживания на высоте!

Спасибо за профессиональный и Европейский сервис с хорошими ценами и очень профессиональными консультантами.
Для себя, я уже определил магазин, в котором я буду розгорнути

Відповідь представника «Топаз-Электро»

Михайло, щиро дякую за розгорнутий відгук, похвалу та довіру до Топаз-Електро! Завжди Вам рада!!!

SVS PB-1000 Black Ash Сабвуфер активний
  • Вам допоміг цей відгук?