Заказал новую резину. В итоге оказалась с перебитым номером. Как мне объяснили на шиномонтаже наваренная. Местами треснута.
Оберіть ваш варіант
Підсумкова діаграма за останні 12 місяців
Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців
Доброго дня, Сергій! Дякуємо за зворотній зв'язок та приносимо вибачення за можливі незручності. Ми категорично засуджуємо практику "перебивання" дати, а якщо стикаємося з подібним - повертаємо товар постачальникові. Іноді товар відправляється клієнтові напряму з віддаленого оптового складу і ми не маємо змоги попередньо оглянути шини. Для уникнення різного роду непорозумінь, ми наголошуємо на необхідності оглядати товар при отриманні на відділенні. Стосовно того, що шина була відновлена бажаємо наголосити, що відновлена шина завжди має маркування з датою відновлення та позначкою «Retread» (фото з прикладом додаємо нижче) - не наш випадок. Завдяки тому, що Ви одразу повідомили нам про цю ситуацію, вже через декілька днів товар було повернуто постачальнику, а Вам було відшкодовано його вартість та транспортні витрати. Ми вдячні Вам, що спільними зусиллями ми змогли владнати це непорозуміння. З повагою, Rezina.cc розгорнути згорнути
Шукав де купити гуму у Львові із можливістю самовивозу. Менеджер запропонував безкоштовну доставку. До того ж ціна була найнижча. Задоволений роботою компанії. Це вже не перше моє замовлення. Все чітко і швидко.
Дякуємо за відмінну оцінку нашої роботи! Раді, що вам все сподобалося!)
Все на вищому рівні. Даже скидку сделали как первому клиенту.
Дякуємо за відмінну оцінку нашої роботи! Раді, що вам все сподобалося!)
Раніше замовляв і все було добре але цей раз просто жахливе обслуговування! По перше, замовив самовивіз, але оплата за доставку все одно була включена + 400 грн, пояснили це тим, що нібито вони здійснили переміщення з партнерского складу, можливо я невірно зрозумів менеджера, ну ок. На прохання пояснити та зробити окремі рахунки за резину і за доставку - відповідають чого Ви конфліктуєте, в нас програма так не робить і взагалі відмовтесь від замовлення і купуйте в іншому магазині, я таких клієнтів не бачила...
І головне: на прохання подивитись рік виготовлення резини до здійснення оплати, співробітниця відповідає: Ви не в продуктовому магазині, резина не псується!
Замовлення я забрав навіть по завищеній ціні бо з резиною все добре, але як кажуть осад неприємний залишився.
розгорнути
згорнути
Доброго дня! Дякуємо за зворотній зв'язок та приносимо вибачення за незручності. Описана Вами ситуація нетипова для нашої мережі магазинів. Тим не менше, ми постійно працюємо над покращенням сервісу, провели роз'яснювальну бесіду з нашим персоналом і сподіваємось, що ми уникнемо подібних ситуацій у майбутньому. З повагою, Rezina.cc
Отправили без предоплаты, все быстро и четко.
Дякуємо за відмінну оцінку нашої роботи! Раді, що вам все сподобалося!)
Спасибі, все якістно та швидко рекомендую
Дякуємо за відмінну оцінку нашої роботи! Раді, що вам все сподобалося!)
Гарний магазин, гарна резина)
Рекомендую магазин
Дякуємо за відмінну оцінку нашої роботи! Раді, що вам все сподобалося!)
Резину купил перед Новым годом. При формировании заказа указал как можно «свежее», в итоге отправили с датой 2112, ну да ладно Новая и новая. Сегодня переобувался, на балансировке все 4 колёса какие-то кривые, Диски новые. Очень не приятно, ваше счастье что прошло больше 4 месяцев и вам ничего не смогу предьявить!!!!больше на этом сайте принципиально ничего не буду заказывать!!!
Доброго дня! Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та приносимо вибачення за можливі за незручності. По-перше: виробництво моделі HANKOOK Ventus Prime 3 було розпочато з 2015 року, тому Ваші колеса ніяк не можуть бути 21 тижня 12 року. Тим паче, якщо Вас не влаштовувала дата виробництва - щонайменше, можна було звернутись до магазину та обговорити цей момент або відмовитись від отримання шин. Другий момент: стосовно того, що колеса проблемні. У нашому магазині є гарантія на перше балансування. Що це означає? - Якщо при балансуванні виявляються дефекти на шинах, або вага балансувальних тягарців виходить за допуски (за умови, що колесо ще не встановлювалося на авто) - то Ви звертаєтеся до магазину, а ми вирішуємо питання стосовно заміни. І не дивлячись на те, що минуло 4 місяці, Вам варто було зателефонувати до нас та повідомити про свою проблему. Звернення від Вас, нажаль, ми не отримували. Відповідно гарантія на перше балансування теж сплинула. Нагадуємо, що у Вас є гарантія на виявлення прихованих виробничих дефектів в межах терміну служби шини, тому в разі чого - звертайтеся. З повагою, Rezina.cc. розгорнути згорнути
Знайшли помилку в українській версії сайту?
Виділіть її мишкою і натисніть Сtrl + Enter
Повідомити про помилку в українському перекладі