Відгуки REZINA.CC Шины Диски | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин REZINA.CC Шины Диски

Оцінка магазину
Оцінка магазину за останні 12 місяців
8.6 з 10
 Hаписати відгук
Вибрані 103 відгука: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    92% 6% 2%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    93% 7% 0%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    81% 5% 14%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    92% 5% 3%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    86% 4% 10%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    24% 5% 71%
  • Сервісна підтримка організована добре
    67% 5% 28%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    89% 11% 0%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
0
13
89
496
Негативні
1
3
14
87
На основі покупки
1
16
99
579
Усі відгуки
1
16
103
620
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
5.4
8.7
8.6
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 28 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
повернення товару
сервісна підтримка

Заказал новую резину. В итоге оказалась с перебитым номером. Как мне объяснили на шиномонтаже наваренная. Местами треснута.

Відповідь представника «REZINA.CC Шины Диски»

Доброго дня, Сергій! Дякуємо за зворотній зв'язок та приносимо вибачення за можливі незручності. Ми категорично засуджуємо практику "перебивання" дати, а якщо стикаємося з подібним - повертаємо товар постачальникові. Іноді товар відправляється клієнтові напряму з віддаленого оптового складу і ми не маємо змоги попередньо оглянути шини. Для уникнення різного роду непорозумінь, ми наголошуємо на необхідності оглядати товар при отриманні на відділенні. Стосовно того, що шина була відновлена бажаємо розгорнути 

Номер замовлення: 72530166
Zakaz #72530166 oformlen , Vsesezonna shina MICHELIN Cross Terrain SUV 235/65R18 104S (4od.). Ochiku

  • 11 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Шукав де купити гуму у Львові із можливістю самовивозу. Менеджер запропонував безкоштовну доставку. До того ж ціна була найнижча. Задоволений роботою компанії. Це вже не перше моє замовлення. Все чітко і швидко.

Відповідь представника «REZINA.CC Шины Диски»

Дякуємо за відмінну оцінку нашої роботи! Раді, що вам все сподобалося!)

Номер замовлення: 72517698
Nokian Hakka Blue 3 235x50x17
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 8 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Все на вищому рівні. Даже скидку сделали как первому клиенту.

Відповідь представника «REZINA.CC Шины Диски»

Дякуємо за відмінну оцінку нашої роботи! Раді, що вам все сподобалося!)

Toyo 175/70r13
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 25 квітня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
наявність
оформлення замовлення
відвантаження
відповідність ціни
повернення товару
розгорнути

Раніше замовляв і все було добре але цей раз просто жахливе обслуговування! По перше, замовив самовивіз, але оплата за доставку все одно була включена + 400 грн, пояснили це тим, що нібито вони здійснили переміщення з партнерского складу, можливо я невірно зрозумів менеджера, ну ок. На прохання пояснити та зробити окремі рахунки за резину і за доставку - відповідають чого Ви конфліктуєте, в нас програма так не робить і взагалі відмовтесь від замовлення і купуйте в іншому магазині, я таких розгорнути

Відповідь представника «REZINA.CC Шины Диски»

Доброго дня! Дякуємо за зворотній зв'язок та приносимо вибачення за незручності. Описана Вами ситуація нетипова для нашої мережі магазинів. Тим не менше, ми постійно працюємо над покращенням сервісу, провели роз'яснювальну бесіду з нашим персоналом і сподіваємось, що ми уникнемо подібних ситуацій у майбутньому. З повагою, Rezina.cc

Номер замовлення: 72513337
Hankook DYNAPRO HP2 RA33 235/55/r17
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 24 квітня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Отправили без предоплаты, все быстро и четко.

Відповідь представника «REZINA.CC Шины Диски»

Дякуємо за відмінну оцінку нашої роботи! Раді, що вам все сподобалося!)

Номер замовлення: 72512318
Zakaz #72512318 oformlen: , Vsesezonna shina ASHK (BARNAUL) Forward Safari 540 205/75R15 97Q (4od.)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 23 квітня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Відповідь представника «REZINA.CC Шины Диски»

Дякуємо за відмінну оцінку нашої роботи! Раді, що вам все сподобалося!)

Номер замовлення: 72510093
Litnya shina BRIDGESTONE Alenza 001 225/60R18 100H
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 21 квітня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Спасибі, все якістно та швидко рекомендую

Відповідь представника «REZINA.CC Шины Диски»

Дякуємо за відмінну оцінку нашої роботи! Раді, що вам все сподобалося!)

Номер замовлення: 72510804
Летние шины Hankook
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 21 квітня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Гарний магазин, гарна резина)

Відповідь представника «REZINA.CC Шины Диски»

Дякуємо за відмінну оцінку нашої роботи! Раді, що вам все сподобалося!)

Номер замовлення: 72510488
Michelin primacy 4+
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 14 квітня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Рекомендую магазин

Відповідь представника «REZINA.CC Шины Диски»

Дякуємо за відмінну оцінку нашої роботи! Раді, що вам все сподобалося!)

Nokian Nordman S2 SUV (215/65R16 98H)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 9 квітня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
повернення товару
сервісна підтримка

Резину купил перед Новым годом. При формировании заказа указал как можно «свежее», в итоге отправили с датой 2112, ну да ладно Новая и новая. Сегодня переобувался, на балансировке все 4 колёса какие-то кривые, Диски новые. Очень не приятно, ваше счастье что прошло больше 4 месяцев и вам ничего не смогу предьявить!!!!больше на этом сайте принципиально ничего не буду заказывать!!!

Відповідь представника «REZINA.CC Шины Диски»

Доброго дня! Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та приносимо вибачення за можливі за незручності. По-перше: виробництво моделі HANKOOK Ventus Prime 3 було розпочато з 2015 року, тому Ваші колеса ніяк не можуть бути 21 тижня 12 року. Тим паче, якщо Вас не влаштовувала дата виробництва - щонайменше, можна було звернутись до магазину та обговорити цей момент або відмовитись від отримання шин. Другий момент: стосовно того, що колеса проблемні. У нашому магазині є гарантія на перше балансування. Що розгорнути 

Номер замовлення: 71439984
Zakaz #71439984 oformlen: , Litnya shina HANKOOK VENTUS PRIME 3 K125 225/60R17 99V (4od.).
  • Вам допоміг цей відгук?