Відгуки Repka.UA-надежный магазин | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин Repka.UA-надежный магазин

Оцінка магазину
Оцінка магазину за останні 12 місяців
8.4 з 10
 Hаписати відгук
Вибрані 32 відгука: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    96% 3% 1%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    87% 12% 1%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    59% 3% 38%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    96% 3% 1%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    75% 9% 16%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    31% 6% 63%
  • Сервісна підтримка організована добре
    40% 3% 57%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    75% 25% 0%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
0
9
24
1782
Негативні
3
3
8
895
На основі покупки
0
9
28
2255
Усі відгуки
3
12
32
2919
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
5.4
8.7
8.4
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 13 червня 2022 р.
відповідність ціни
оформлення замовлення
умови оплати
наявність

НЕ надійний магазин repka.ua! На сайті вказано товар (ARDESTO FNT-R36X1W) в наявності, після оплати за товар перетелефонували і сказали що товар може бути в магазині тільки через 20 днів (( Це як?? Консультант запропонувала або чекати на товар або повернення грошей на картку. Висновок: магазин repka.ua не відслідковує що у них відбувається на сайті, що приводить до діскомфорту клієнтів. Цей магазин НЕ РЕКОМЕНДУЮ!

Номер замовлення: 9220613318
ARDESTO FNT-R36X1W
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 28 травня 2022 р.
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Шановні, всього 3 питання: 1. Чому перейшовши в ваш магазин з хотлайну мене перекидує на російську версію сайту? 2. Чому перейшовши на українську версію у вигляді 404, хоча посилання лишилось тим самим. 3. Коли попросило вести місто якого немає в списку найбільших, мені сказало що такого міста в списку немає . Товар за який я говорю-Trust Verro.

Trust verro
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 15 травня 2022 р.
відповідність ціни
оформлення замовлення
умови оплати
наявність

Зробив замовлення через кошик на сайті.
На другий день дзвонить менеджер і каже що цього товару в наявності немає?!
Якщо ви зробили замовлення через корзину на сайті то це ще не значить що Ви купите цей товар!

Номер замовлення: 9220514314
GORENJE BM1600WG
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 16 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Магазин рекомендую! Належно організована підтримка покупця (консультація, різні варіанти оплати, доставки)! Ціна відповідала ціні на сайті! Сервіс та обслуговування!

Номер замовлення: 175422727
Телевізор Sony KD-50X85TJR
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 4 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Заказал карточку. Отправили наложкой. Заплатил только сумму карточки. Остальные расходы ха доставку и наложку компания взяла на себя. В ВС заказал во ВТ на НП забрал. Супер! Рекомендую.

Номер замовлення: 9220130305
GIGABYTE Radeon RX 6600 XT GAMING OC 8G (GV-R66XTGAMING_OC-8GD)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 2 лютого 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Швидка доставка , все згідно опису, доставка безкоштовна))

Газова плитка беко
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 22 січня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Очень порадовала скорость отправки магазином. Покупка прошла быстро и удачно.

Номер замовлення: 9220116319
Пам\'ять для ПК TEAM GROUP Elite DDR3 1600MHz 8Gb (TED38G1600C1101)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 20 січня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Отличный магазин, быстро набрали и отправили в оговоренный срок. Все документы были в наличии вместе с гарантийным талоном. Не требовали пред. оплат, а просто отправили. Рекомендую!

Номер замовлення: 9220117317
Холодильник с морозильной камерой LG GA-B509MMQM
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 12 січня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Представник магазину передзвонив одразу (хоча було Різдво), спілкувався ввічливо, на всі питання відповідав. Відправили в оговорені строки. Отримав раніше ніж було зазначено. Товар відповідає заявленому в магазині. Задоволений, буду замовляти ще.

Номер замовлення: 9220107310
Xyzprinting da Vinci minimarker
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 9 січня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

На сайте был написан срок доставки раньше, чем у других магазинов, позвонил уточнить, сказали что если сделаю заказ до 14:00 то в тот же день отправят, отправили реально в тот же день, и на следующий день клавиатура была уже в отделении НП. Спасибо, удалось подарить подарок вовремя!

  • Вам допоміг цей відгук?