Відгуки PCshop.UA | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua - Сторінка 3
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин PCshop.UA

Оцінка магазину
Оцінка магазину за останні 12 місяців
8.9 з 10
 Hаписати відгук
Вибрані 384 відгука: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    95% 3% 2%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    94% 4% 2%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    83% 3% 14%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    96% 1% 3%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    87% 2% 11%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    35% 1% 64%
  • Сервісна підтримка організована добре
    62% 2% 36%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    93% 6% 1%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
101
129
353
1239
Негативні
4
6
31
185
На основі покупки
104
134
367
1334
Усі відгуки
105
135
384
1425
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
9.6
9.6
8.9
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 2 серпня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Быстрая доставка.

Сетевое зарядное устройство Baseus Super Si Quick Charger 1C 20W + кабель USB C-Lightning 1.0m (TZCC
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 1 серпня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Замовили ноутбук, опрацювали замовлення швидко, є чат в телеграмі, дуже комфортно перепитати все за товар. Ноутбук був в наявності, після 100% оплати відправили на наступний день. Ноутбук прийшов на наступний день після відправки. В повній комплектації, при включенні відразу можно почати встановлення Windows 11, так як автоматично відкривається вікно завантаження. Перевірили характеристики, протестували, все добре працює. Дякую за замовлення!

Номер замовлення: 998365911
Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 31 липня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Оптимальне співвідношення якість -ціна. Приємно здивувало зниження ціни у зв'язку із зниженням курсу долара. Швидка доставка товару. Окремо, вдячна менеджеру Андрію за допомогу при здійсненні онлайн покупки ноутбука.

Номер замовлення: 226365714
Ноутбук HP EliteBook 845 G8
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 31 липня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Отличный сервис, своевременно доставили. Товаром доволен.

Номер замовлення: 995365438
Процессор Intel Core i9-11900KF (BX8070811900KF) Box
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 31 липня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Все супер, зміг купити в оплату частинами, підтримка була на зв‘язку, вчасно отримав товар з гарантією.

Номер замовлення: 914365103
Sony PlayStation 5 Digital Edition 825 Gb
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 31 липня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Просто суперський магазин, точно рекомендую

Baseus charger GaN 120w white
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 30 липня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Доставили швидко, цiна вiдповiдала заявленiй, рекомендую.

Ssd samsung 980 1tb
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 29 липня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Замовлення зробив на даному сайті і залишився дуже задоволеним. Оператор все чітко підказав, товар був в наявності і по тій ціні що і на сайті.
Доставка Новою Поштою. Був один нюанс по доставці, не по вині інтернет магазину, але магазин (оператор) все вирішив без проблем.

Раджу даний магазин для купівлі товарів.
Чесно здивований що раніше не чув про даний магазин, з таким високим рейтингом.

Номер замовлення: 716365013
SSD накопитель 240Gb Kingston A400 (SA400S37/240G)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 28 липня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Рекомендую

Номер замовлення: 790364823
Портативный аккумулятор Baseus Bipow Digital Display 30000mAh 20W (QC3.0 PD) (PPDML-N02) White
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 28 липня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Швидко, якісно, не дорого. Ще й печеньку з приколом доклали.

dualsense(black) + ps5 charging station
  • Вам допоміг цей відгук?