SSD накопичувач Plextor PX-128M6M

картка знаходиться в архіві
Характеристики
SSD накопичувач 128 ГБ mSATAТип флеш-пам'яті NAND: MLCШвидкість читання: 520 МБ/сШвидкість запису: 340 МБ/с ... Дивитися усі
Опис
Plextor PX-128M6M - це компактний твердотільний накопичувач, виконаний у форм-факторі mSATA. Завдяки цьому він стане хорошим вибором для використання в ноутбуці або робочому столі за умови наявності відповідного інтерфейсу. Ємність даної моделі становить 128 ГБ - достатній обсяг для розміщення на диску операційної системи я необхідних додатків. Plextor PX-128M6M виконаний на основі флеш-пам'яті MLC, що працює в поєднанні з контролером Marvell 88SS9188. Таке поєднання дозволяє диску забезпечувати гідний рівень продуктивності, зокрема, швидкість послідовного читання складає 520 МБ / с.
Написати відгук про товар
питання (0)
Сподобалось: все ок
Не сподобалося: нет
Досвід використання: кілька годин
Возможно через порт mSata было бы иначе с показателями скорости, но так как на моей мамке его нет подрубил через переходник mSata/SATA Cкорость приведена ниже.
Фото SSD накопичувач Plextor PX-128M6M від користувача Anton Kudlay
Чи був цей відгук корисним для вас? 0
Сподобалось: Память Toshiba, контроллер Марвелл, детальный SMART
Не сподобалося: Пожалуй, таки нет. Разве что хотелось бы дешевле.
Досвід використання: кілька місяців
Прошивка была 1.01. Перепрошил на 1.03. Всё работает без проблем. Скорости соответствуют заявленным. Стоит единственным в системе, разбит на два раздела. Пока заполнен на 60%, всё летает.
Чи був цей відгук корисним для вас? 1
Оцінка товара
Сподобалось: + Небольшие габариты; + Объём накопителя; + Скоростные показатели; + Микроконтроллер от Marvell (88SS9188) память от Toshiba.
Не сподобалося: - Не обнаружено.
Производитель ноутбука Lenovo E530 предусмотрел дополнительный разъём под SSD накопитель, решил этим воспользоваться. Теперь система и программы полностью на твердотельном накопителе, файлопомойка на жёстком диске (128ГБ SSD + 1ТБ HDD). В процессе тестирования выяснилось, что в моём ноутбуке интерфейс mSATA 2.0 - второго поколения, в связи с чем скоростные показатели ограниченны самим интерфейсом. Сам накопитель может выдать намного больше! Это мой первый SSD'шник от фирмы Plextor, до этого были только от OCZ. А именно Vertex 2 64ГБ и Vertex 4 64ГБ, у первого из-за использования в USB-кармане "заснул микроконтроллер", второй всё ещё в строю.
Чи був цей відгук корисним для вас? 7
Скажите, а как у него с нагревом?
1 грудня 2016 р.
Сподобалось: Все в цифрах
Не сподобалося: Нет
Досвід використання: кілька днів
Ставил в стационарный на Z87-G45 Gaming, Цифры на чистой 8.1 ----------------------------------------------------------------------- CrystalDiskMark 3.0.3 x64 (C) 2007-2013 hiyohiyo Crystal Dew World ----------------------------------------------------------------------- * MB/s = 1,000,000 byte/s [SATA/300 = 300,000,000 byte/s] Sequential Read : 513.421 MB/s Sequential Write : 335.383 MB/s Random Read 512KB : 405.844 MB/s Random Write 512KB : 333.930 MB/s Random Read 4KB (QD=1) : 34.918 MB/s [ 8524.8 IOPS] Random Write 4KB (QD=1) : 100.094 MB/s [ 24437.0 IOPS] Random Read 4KB (QD=32) : 373.689 MB/s [ 91232.7 IOPS] Random Write 4KB (QD=32) : 267.830 MB/s [ 65388.1 IOPS] Test : 1000 MB [C: 22.3% (26.5/118.9 GB)] (x5) Date : 2014/09/19 1:12:34 OS : Windows 8.1 Pro [6.3 Build 9600] (x64) Вроде все как надо.
Чи був цей відгук корисним для вас? 2
Подскажите какая температура при нагрузке?
22 жовтня 2014 р.