Каталог товарів
Київ
UA

Автомобільний трек Bburago Скоростная Петля (2 дорожки + 2 машинки)(18-30070)

Характеристики
Автомобільний трекВікова група: від 3 роківМатеріал: пластик ... Дивитися усі
Опис
Bburago Трек Швидкісна Петля (2 доріжки + 2 машинки) відразу ж втягне вашої дитини в цікаву і динамічну гру. Прекрасні дві доріжки Трека Швидкісна Петля Bburago (18-30070), які мають форму петлі, дозволяють влаштовувати справжні змагання між автомобілями, і визначити, чия машина краще і швидше, а можливість гарного розгону і стрибок з трампліну роблять гру ще більш видовищною і яскравіше. Bburago Трек Швидкісна Петля (2 доріжки + 2 машинки) (18-30070) приверне увагу не тільки друзів дитини, а й дорослих, адже дух змагання присутній у кожного.
Написати відгук про товар
Про товар
Відгуки  (1)

Характеристики

Товар додано: лютий 2011 р.
Бренд: Bburago
Тип: Автомобільний трек
Вік: від 3 років
Матеріал: пластик
Розмір, см: 62,5 х5, 7х26
Упаковка, см: немає даних
У комплекті: дві доріжки, дві машинки
Елементи живлення: немає
Опис: Набір являє собою дві доріжки, які закручуються в петлю. У цій петлі дві машинки між собою можуть змагатися у швидкості на таких крутих віражах. Є пусковий механізм, за допомогою якого машинки не тільки стартують, а й набирають швидкість. Дві машинки являють собою зменшені копії автомобіля Ford в масштабі 1:43.
Характеристики Bburago Скоростная Петля (2 дорожки + 2 машинки)(18-30070) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Автомобільні треки, гаражі, паркінги