Каталог товарів
Київ
UA

Моторне мастило Hyundai SUPER EXTRA GASOLINE 5W-30 SL 4л (05100-00410)

Характеристики
Моторне мастилоТип: напівсинтетичне мастилоSAE: 5W-30Ємність: 4 л ... Дивитися усі
Опис
Оригінальна масло Hyundai Super Extra Gasoline 5W-30 розроблено для моторів Hyundai-KIA і відрізняється поліпшеними експлуатаційними характеристиками. Напівсинтетичне масло Hyundai Super Extra Gasoline 5W-30 побудовано на мінеральній основі, але з додаванням великої кількості спеціальних присадок: завдяки цьому досягається хороший захист двигуна від зносу, легкий пуск і швидко змазування деталей в мороз, мінімально-можливий витрата палива. Моторне масло Hyundai Super Extra Gasoline 5W-30 також протидіє відкладенням сажі і утворення нагару, володіє хорошими миючими здібностями - і, в підсумку, підтримує двигун в чистоті. Гарне універсальне масло Hyundai Super Extra Gasoline 5W-30 за привабливою ціною.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: листопад 2012 р.
Бренд: Hyundai
Тип: Моторне мастило
Тип основи мастила: напівсинтетичне мастило
SAE: 5W-30
Ємність, л: 4
Застосування
легкові: є
вантажні: немає
бензин: є
дизель: немає
турбодизель: немає
мото (2Т, 4Т): немає
Сумісність: API SL; ILSAC GF-3
Рекомендації: Забезпечує легкий запуск двигуна в холодну погоду, навіть при критично низьких температурах, сприяє економії палива. Протидіє відкладенню нагару й сажі, забезпечує відмінний стан сальників.
Характеристики Hyundai SUPER EXTRA GASOLINE 5W-30 SL 4л (05100-00410) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Автомобільні мастила