Каталог товарів
Київ
UA

Фен Dyson HD01 Supersonic Fuchsia

Характеристики
ФенПотужність: 1600 ВтШвидкостей: 3Температурних режимів: 4Іонізація: є ... Дивитися усі
Опис
Dyson HD01 Supersonic Fuchsia - це професійний інструмент, виконаний в незвичайному і стильному дизайні. Завдяки делікатному потоку повітря, що надходить з насадки для створення спрямованого потоку, ви зможете одночасно сушити і укладати волосся, створювати неповторну зачіску з прекрасними локонами. Dyson Supersonic безперервно відстежує і регулює температуру повітря, що подається, проводячи 20 вимірювань в секунду, що дозволяє запобігти надмірному перегріву і пошкодження волосся. А вбудований іонізатор забезпечує волоссю здоровий блиск, роблячи його більш слухняним. Dyson Supersonic оснащений насадкою-концентратором, що дозволяє формувати локони окремо, не зачіпаючи інше вологе волосся. Насадка для спрямованого потоку сушить і укладає волосся, а насадка дифузор допоможе створити об'єм. Завдяки малій вазі і ергономічній конструкції, яка забезпечує комфорт у використанні, ви зможете створювати собі новий образ кожен день.
Написати відгук про товар
Про товар
Відгуки  (7)

Характеристики

Товар додано: березень 2017 р.
Бренд: Dyson
Тип: Фен
Потужність, Вт: 1600
Кількість швидкостей: 3
Кількість температурних режимів: 4
Насадки в комплекті
Дифузор: є (1)
Щілинна (концентратор): є (2)
Функціональні особливості
Іонізація: є
Подача холодного повітря: є
Конструкційні особливості
Петля для підвішування: є
Довжина мережевого шнура, м: 2,7
Розміри, мм: 245x78x97
Вага, г: 630
Колір: рожевий
Додатково: Температура повітря змиритися 20 раз в секунду, постійно перебуваючи під контролем. Магнітні насадки. Завдяки технології Heat Shield поверхню насадки не нагрівається. Швидкість повітряного потоку - 41 літр в секунду. Нековзний килимок. Ремінець для зберігання.
Характеристики Dyson HD01 Supersonic Fuchsia та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Фени, плойки, стайлери