Каталог товарів
Київ
UA

Автокрісло Chicco Go-One Moon (79818.77)

Характеристики
АвтокріслоГрупа: IВага дитини: від 9 до 18 кг від 9 місяців до 4,5 роківРемені крісла: 5-ти точковий реміньКріплення в машині: 3-х точковий ремінь автомобіляКолір: сірий ... Дивитися усі
Опис
Таке дитяче автокрісло, як Chicco Go-One, привертає до себе увагу молодих батьків, адже воно здатне забезпечить комфортне власне місце в салоні автомобіля, дозволивши легко йому переносити тривалі поїздки, при цьому забезпечуючи високу ступінь безпеки. Chicco Go-One виконано з міцних і якісних матеріалів, які гарантують йому довгий термін служби, навіть при постійній активній експлуатації, а знімна оббивка значно полегшить процедуру догляду за ним. Також варто звернути увагу на те, що ця модель орієнтована на першу вікову групу, в якій вага малюків відповідає діапазону 9 -18 кг, а вік 9 місяців - 4,5 року. Не викличе складнощів і фіксація Chicco Go-One в автомобілі, для якої знадобляться штатні ремені безпеки, а також регулювання положення підлокітника по висоті і вибір положення для сну і відпочинку.
Написати відгук про товар
Про товар
Відгуки  (2)

Характеристики

Товар додано: грудень 2015 р.
Бренд: Chicco
Тип: Автокрісло
Група: I
Вага: від 9 до 18 кг
Вік: від 9 місяців до 4,5 років
Кріплення в машині: 3-х точковий ремінь автомобіля
Ремені крісла: 5-ти точковий ремінь
Підголівник: фіксований
Підлокітники: немає
Бічна підтримка: є
положення сну: є
Трансформація в бустер: немає
Знімна оббивка: є
Колір: сірий
Додатково: габариты кресла: 41 x 67 x 49 см
Характеристики Chicco Go-One Moon (79818.77) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Автокрісла