Каталог товарів
Київ
UA

Блоковий конструктор LEGO Duplo Вокруг света (10805)

Характеристики
Блоковий конструкторВікова група: від 2 роківКількість деталей: 163 шт. ... Дивитися усі
Опис
LEGO Duplo Вокруг света (10805) - чудовий розвиваючий конструктор для найменших. Рекомендована вікова група в разі даного товару: від 2 до 5 років. Стать дитини значення не має. І хлопчикам, і дівчаткам даний набір буде однаково цікавий і корисний. В упаковці йдуть пластмасові деталі загальним числом 163 штуки, інструкція, 5 міні-фігурок мандрівників і безліч представників фауни різних континентів. Дитині належить зібрати за допомогою дорослих літак і човен розмірами 11х18х19 см і 13х18х12 см відповідно, а також ряд інших споруд. Всі кубики LEGO Duplo Вокруг света (10805) досить великі, оскільки розраховані спеціально для ігор малюків. Вони легко і надійно з'єднуються один з одним, створюючи міцні конструкції. Використані кольори в міру яскраві і насичені, комфортні для сприйняття.
Написати відгук про товар
Про товар
Відгуки  (1)

Характеристики

Товар додано: січень 2016 р.
Бренд: LEGO
Тип: Блоковий конструктор
Серія: Lego Duplo
Інтереси LEGO: для дошкільнят, будівлі, літаки, кораблі, човни, автомобілі, животное
Стать дитини: хлопчик/дівчинка
Вік: від 2 років
Матеріал: пластик
Розміри, см: літак - 11х18х19, човен - 13х18х12
Упаковка, см: 58,2х48х12,4
Кількість деталей: 163
Елементи живлення: немає
Опис: Великий набір "Навколо світу" дозволить Вам здійснити кругосвітню подорож і познайомитися з кліматом і фауною усіх континентів. Для цього можна скористатися біло-червоним літаком або човном, що нагадує плавучий будинок. Головне заручитися підтримкою досвідченого гіда, який розповість багато цікавих історій про тварин і середовища їхнього перебування. Наприклад, в Африці Ви побачите зебр, бегемотів і левів, які живуть на безкрайніх просторах савани, а в Азії - хижих тигрів і добродушних панд, що ховаються в заростях бамбука. Подорож до берегів Антарктиди також доставить масу вражень, тому що тільки тут Ви зможете поспостерігати за веселою грою пінгвінів або сфотографувати виринає з води кита. Повертаючись в рідні широти, не забудьте відвідати європейські заповідники, в яких зустрічаються не тільки моторні білки і галасливі качки, а й царі лісу - бурі ведмеді. В надорі 5 фігурок мандрівників і безліч тварин: лев, левиця, левеня, 2 зебри, бегемот, риба, 2 пінгвіна, кит, тигриця, тигр, панда, ведмідь, білка і качечка, а також пізнавальні кубики з картинками: креветки, горіхи, гриби, ягоди і зарості бамбука.
Характеристики LEGO Duplo Вокруг света (10805) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Дитячі конструктори