Каталог товарів
Київ
UA

Залізниця Kidkraft Waterfall Junction Train Set and Table (17498)

Характеристики
ЗалізницяВікова група: від 3 роківМатеріал: дерево, пластмаса ... Дивитися усі
Написати відгук про товар
Про товар
Відгуки  (1)

Характеристики

Товар додано: січень 2017 р.
Бренд: Kidkraft
Тип: Залізниця
Вік: від 3 років
Матеріал: дерево, пластмаса
Розмір, см: 89x127x39
Упаковка, см: немає даних
У комплекті: 12 деталей, 4 контейнери для зберігання деталей, ігрова дошка з промальованим ландшафтом, літак, вертоліт, бульдозер, поліцейська машина, пожежна машина і 3 вагони
Елементи живлення: немає
Опис: У набір KidKraft Waterfall Junction Train Set & Table входять: великий стіл, що є підставою для облаштування ігрового світу, сто дванадцять деталей комплекту, чотири пластикових контейнера для зберігання цих деталей (під них відведено спеціальне місце внизу столу), а також ігрова дошка з промальованим ландшафтом. Великі ландшафти ігрової поверхні розділені невеликими річками на кілька частин. Одну половину місцевості займає кар'єр, в якому видобувають (а потім за допомогою складу і перевозять) корисні копалини, присутня вся необхідна техніка: підйомний кран, бульдозер і вантажні машини. Інша полвіни відведена під злітно-посадкову смугу (на поруч проходить залізниці знаходиться спеціальний майданчик для зльоту і посадки вертольота). Основною частиною, і найбільшою окрасою ігрового набору KidKraft Waterfall Junction Train Set & Table є величезний водоспад, через який в декількох місцях проходить залізниця. Щоб додати реалістичності грі, в комплект кідкрафт Waterfall Junction Train Set & входять моделі дерев, дорожніх знаків, кілька видів машинок і будівель.
Країна реєстрації бренду: США
Характеристики Kidkraft Waterfall Junction Train Set and Table (17498) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Залізниці