Каталог товарів
Київ
UA

Ніж для вирізання кістки Due Cigni Professional Boning Knife (2C 414/13 NG)

Всього пропозицій: 2
ціни: 693 726 грн
Характеристики
Ніж для вирізання кісткиЛезо: нержавіюча сталь X50CrMoV15N, ...Руків'я: Nylon жовтий ... Дивитися усі
Написати відгук про товар
Про товар
Де купити  (2)
Де забрати  (2)
Відгуки  (2)
Загальна оцінка
На основі 2 відгуків
5.0
Показати:
всі (2)
відгуки (2)
питання (0)
Empty Star
Empty Star
Empty Star
Empty Star
Empty Star
Оцінка товара
Сподобалось: Якісний, не дорогий, виробництво Італія, хороша сталь
Не сподобалося: Після посудомийки залишаються розводи на лезі, але я вже придираюсь, тут проблема не ножа, а посудомийки чи води)
Досвід використання: кілька тижнів
Якісний не дорогий ніж, який вироблений в Італії, не Китай нарешті. Якісна сталь, ручка дуже цупка - не слизька коли руки жирні, дуже тонкий і агресивний різ, я просто в захваті від цього ножа, м'ясо обробляти одне задоволення. Миється в посудомийці. Дуже раджу хто гукав філейний ніж.
Фото Ніж для вирізання кістки Due Cigni Professional Boning Knife (2C 414/13 NG) від користувача Вика
Чи був цей відгук корисним для вас? 0
Коментарі (0)
Empty Star
Empty Star
Empty Star
Empty Star
Empty Star
Оцінка товара
Сподобалось: Отличная заточка с коробки, отличная немецкая высокоуглеродистая, нержавеющая экстра прочная хромовая сталь с добавлением молибдена и ванадия X50CrMoV15N в которой добавлен еще азот, что делает клинок еще более резучим и дольше держащим заточку. Удобная рукоять. Можно мыть в посудомойке. Итальянское производство не Китай.
Не сподобалося: нет
Досвід використання: кілька тижнів
Стальт такая, как у Викторинокс, но ножи почти в дваили полтора раза дешевле, погуглив увидел что компании больше 120 лет, и они все время делали кухонники, причем эту кухонники нарезают пищу самому Папе Римскомуи и ресторатор Джейми Оливер, постоянно ими пользуется и светится в своих роликах с ними - весомый аргумент для выбора этих ножей не правда ли. Жена от этих ножей просто в восторге, они настолько острые, что не раз уже порезалась)) Я готовлю редко, но уже опробовал и поварской нож, и обычные маленькие, и главное филейник, ножи просто идеально созданы для кухни, качество реза и угол заточки просто все сделано, чтоб этот нож резал как сумасшедший. Лучшие кухонники, которые я встречал, главное не Китай, и еще за адекватную цену.
Фото Ніж для вирізання кістки Due Cigni Professional Boning Knife (2C 414/13 NG) від користувача Shaman01
Чи був цей відгук корисним для вас? 0
Коментарі (0)