Характеристики
Товар додано: квітень 2024 р.
Бренд: | Giesser |
Тип: | Ніж для видалення м'яса з кістки (обвалочний) |
Характеристики ножів
| |
Матеріал леза: | хромомолібденова сталь, твердість 56-57 HRC |
Матеріал рукоятки: | пластик (TPE) |
Довжина леза, см: | 15 |
Призначення ножа: кількість (довжина леза)
| |
для видалення м'яса з кістки (обвалочний): | 1 (15 см) |
Інше
| |
Опис: | Вигнуте та вузьке лезо з виїмками для ергономічної та дбайливої до зап'ястя роботи. Форма леза насамперед полегшує малюнок різу. Ручка складається із двох компонентів. Внутрішній червоний сердечник є суцільним та забезпечує стійкість ручки. Виготовлений із поліпропілену (ПП). Зовнішня оболонка виготовлена з особливо м'якого пластику (TPE). |
Товар на сайті бренду: | https://www.giesser.de/english/p~boning-knife-1... |
Характеристики Giesser PrimeLine (12251 wwl 15) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).