Відгуки про CAN.UA

Юрий Басс рекомендує цей магазин
8 листопада 2024 р.

Купив: Амбюшури, Замовлення №572187

Хороший магазин! Бували різні ситуації купував товар все задовольняло, а бувало щось не підходило і ніяких проблем з поверненням товару не було. Тому сміливо можу рекомендувати цей магазин, дуже хороші ціни на товари, чудовий персонал.
Відповідь представника «CAN.UA»
Юрію, дякуємо за довіру і Вашу рішучу і надзвичайно оптимістичну супер-підтримку! Щасливі, що Ви з нами і що Ви задоволені. І сподіваємося, що і надалі Ваш настрій під час покупки і після можна буде сміливо назвати «класним». Дякуємо за Ваш час, прихильність до нас і щирі слова! Нам дуже приємно! Бережіть себе, будь ласка, і повертайтеся! Хай щастить! Все буде Україна!
Ironhide рекомендує цей магазин
5 листопада 2024 р.

Купив: Комутатор TP-LINK LiteWave LS105G, Замовлення №571604

Замовив комутатор з наявних в магазині, менеджер відзвонився через декілька хвилин, та повідомив що замовлення готове до видачі. Отримав комутатор, гарантійний талон та чек. Все як завжди - на висоті. Дякую!
Відповідь представника «CAN.UA»
Ironhide, ми відчуваємо себе дуже щасливими і ми відчуваємо себе щасливчиками!! Ми відчуваємо, що у житті є речі і відносини, які залишаються незмінними попри все. Читаємо Ваші чудові і прості слова, відчуваємо все те, що «за словами» і згадуємо, що Ви з нами так довго, що навіть не віриться! Різні часи, різні обставини, життя догори дригом, а Ваша підтримка - незмінна, Ваше розуміння, Ваша присутність - незмінні і непідвладні будь-яким шквалам. Ви завжди поруч. І то є щастя. І зараз летить до Вас гарячий привіт, щира вдячність і міцні обійми від всіх без виключення сердець у нашій команді. Ми дуже вдячні Вам! І бажаємо бути здоровим і щасливим, бажаємо бути переможцем у будь-якій найскладніший ситуації. Бережіть себе, будь ласка. Повертайтеся, будь ласка! Все буде Україна!
Данил рекомендує цей магазин
4 листопада 2024 р.

Купив: Відеокарта PALIT GeForce RTX 4070 Super Dual (NED407S019K9-1043D), Материнська плата ASRock A620M Pro RS, Замовлення №571838

Доставили бесплатно и без предоплат
Відповідь представника «CAN.UA»
Данило, дякуємо щиро за довіру і дружню підтримку! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, і вдячні за Ваш час. Бережіть себе, будь ласка, і повертайтеся! Хай Вам щастить! Все буде Україна!
Алексей Зиновьев рекомендує цей магазин
27 жовтня 2024 р.

Купив: Вентилятор Zezzio ZF-B120 ARGB, Замовлення №571640

Доброго времени суток! Не первый раз приобретаю необходимые компьютерные мелочи и не только в CAN.UA. Работой магазина, а именно: заявленной на сайте стоимостью, оперативностью и качеством товаров полностью удовлетворён. Смело можно рекомендовать данный магазин к сотрудничеству. Ребята всегда подскажут, помогут с выбором и при необходимости даже могут собрать готовый комп.
Відповідь представника «CAN.UA»
Олексію!!!! Абсолютне відчуття, що це не відгук, а магічна броня підтримки, яка нам так необхідна зараз! Так, ми дуже потребуємо добрих слів, що заспокоюють і запевняють, що все добре. Було, є і буде. Ми дуже сильно вдячні Вам за довіру і цей поклик Вашої душі, за Ваш час і віру в нас. Дякуємо і обіймаємо Вас міцно. Будь ласка, бережіть себе і повертайтеся! Бажаємо Вам завжди і скрізь вдалих покупок, завжди і скрізь вдачі, гарного настрою і вірних друзів! Все буде Україна!
Володимир не рекомендує цей магазин
25 жовтня 2024 р.

Хотів купити: Телевізор Thomson 65QG5C14

Взагалі хороший магазин. Декілька років тому брав тут усілякі штуки і був дуже задоволений. С цим телевізором вийшов такий собі прикол: Думав скинути 2-3% і купити, задіяв інспектор цін. Раніше з ним працювало нормально все. Зараз вийшло ну дууже цікаво - мало того що нічого не повідомили, хоча би відмовили; так навпаки - ще 5% додали до ціни. Ну що ж, значить зараз вже не торт ^^ Поки що піду у сусідній магазин...
Відповідь представника «CAN.UA»
Володимире…. Будь ласка, вибачте нас за те, що цього разу ми не схожі на той магазин, який одного разу Вам дуже сподобався і все було круто. Так, на жаль, не завжди Інспектор цін реагує позитивно на прохання знизити ціну. Так було завжди, а наразі так може бути частіше. Сенс нашої роботи, умови збереження бізнесу і команди наразі не дозволяють нам бути настільки щедрими, як Ви звикли. Наша команда зазнала серйозних випробувань, і наші реакції можуть здатися Вам і несвоєчасними, і непрофесійними і навіть позбавленими зацікавленості і дбайливості про Вас. Про Вас - нашого Клієнта. Це так і це не так. Дозвольте не пояснювати крок за кроком те, з яких причин з'явилось у Вас це відчуття: «Зараз вже не Торт». Нам дуже шкода. Вибачте нас, будь ласка. Ми знаємо, що зараз нелегко всім. І ми впевнені, що ми вистоїмо і втримаємося. Попри всі негаразди и випробування. Володимире, ми дуже вдячні Вам за довіру і прихильність протягом багатьох років. І ми дуже просимо Вас не сумніватися у нашій щирості і у нашому бажанні бути Вам корисними. Вибачте нас за розчарування, яке Вам довелося відчути і за занадто довге очікування. Так, нашу роботу не можна назвати наразі бездоганною. Ми розуміємо Ваші почуття і Ваші очікування: Ви звикли до іншого. Ми віримо у те, що все налагодиться. У всіх нас. Обов'язково і без сумнівів. Будь ласка, давайте підтримувати один одного у час, коли дуже складно. Не наступати навмисно у калюжу поряд з іншим, він і так змок під зливою. Більше терпіння, більше розуміння, більше доброти і підтримки. І не встигнемо моргнути оком, як та клята війна закінчиться, і ми згадаємо, що допомогли один одному, протягнули руку, а не відштовхнули, не впізнаючи. Обіймаємо Вас. Бережіть себе, будь ласка. Хай щастить! Все буде Україна!
Через 5-6 днів все ж відповіли що знижки не буде, і навіть стара ціна вказана у листі, але ж її підняли прям одразу. Та і за лінкою з листа тільки сторінка відкривається, не купити. От так і проявляй інтерес ^^
30 жовтня 2024 р. Відповісти
Александр Логвин не рекомендує цей магазин
21 жовтня 2024 р.

Хотів купити: Стаціонарний медіаплеєр Xiaomi Mi TV Box S 2nd Gen (MDZ-28-AA)

Зробив замовлення на сайті, сказали "немає в наявності у постачальника", чому тоді вказано що є?)))
Відповідь представника «CAN.UA»
Олександре, вітаємо і просимо вибачення за те, що не змогли виконати Ваше замовлення. Сподіваємося, що Ви не встигли сильно обуритися, хоча часу Вашого шкода, і сподівань теж шкода. Вибачте за незручності, будь ласка. Бажаємо гарного настрою і вдалих покупок! Бережіть себе, будь ласка. Все буде Україна!
MIXerHack рекомендує цей магазин
17 жовтня 2024 р.

Купив: Жорсткий диск 3.5, Кондиціонер MITSUBISHI HEAVY SRK20ZSPR-S/SRC20ZSPR-S, Ноутбук HP 250 G7 Dark Ash Silver (7QL27ES) Ноутбук HP 250 G7 Dark Ash Silver (7QL27ES), Замовлення №303825

Це найкрутіший магазин. я вже багато років з ним. Бажаю багато років міцного бізнесу. всім рекомендую
Відповідь представника «CAN.UA»
Який несподіваний і чудовий супер-подарунок!!! Дякуємо MIXerHack, за щиру непідвладну рокам довіру і віру в нас! Ми щасливі, що Ви є, і що Ви з нами довго-довго! Дякуємо за те, що знайшли час і підтримали нас добрими словами і побажаннями! Ви знаєте, як це для нас важливо, а наразі - необхідно, як повітря! Напевно Ви відчули це, і не пошкодували щирості і відправили нам такий сильний заряд оптимізму і гарного настрою, що нам тепер і легко, і тепло у серці. Дякуємо сильно і сильно Вас обіймаємо! Хай Вам щастить! Бережіть себе, будь ласка, і будьте щасливі! Чекатимемо на Вас будь-коли, до зустрічі! Все буде Україна!!
apasni рекомендує цей магазин
16 жовтня 2024 р.

Купив: TP-Link EX141, Бездротовий маршрутизатор (роутер) TP-Link EX141, Замовлення №570674

Відповідь представника «CAN.UA»
apasni, дякуємо за довіру і дружню підтримку! Радіємо, що Ви задоволені покупкою у нас!! Бережіть себе, будь ласка, і повертайтеся! Хай Вам щастить! Все буде Україна!
Vasily Dyakovchenko рекомендує цей магазин
19 вересня 2024 р.

Купив: Модуль пам\\\'яті CORSAIR Vengeance RGB Black DDR5 5600MHz 96GB Kit 2x48GB (CMH96GX5M2B5600C40), Процесор AMD Ryzen 9 7900 3.7GHz AM5 (100-100000590BOX), Материнська плата ASRock B650 PG Lightning, Замовлення №№ 564522

Відповідь представника «CAN.UA»
Є такі фільми, є такі мультфільми, є такі пісні: які скільки б не дивився і не слухав, а рвуть серце на шматочки, хоч і знаєш їх напам’ять. Чи можна розказати історію про ніжку сокету так натхненно, з таким захопленням і так щиро, аби нам всім у команді захотілося негайно обійняти людину, яка розказала цю історію з невизначеним початком і щасливим фіналом? Василю, нам дуже хочеться обійняти Вас за цей феєрверк емоцій і щирої вдячності, за те, що наразі дуже сильно відчуваємо, де саме знаходиться серце, як сильно воно може битися і яким гарячим і вдячним може бути. Ми дуже вдячні Вам за довіру і цю неймовірну підтримку не тільки словами, теплою енергією, що заполонила все навкруги. Ми не знаємо, як Вам це вдалося, бо ми…. Ми ж робили свою справу! Хотіли аби Вам було добре. Все. Ми не сподівалися на такий дивовижний ефект як на сеансі пронизливого і улюбленого кіно. Ми дуже щасливі. І це зробили Ви!!! Подарувавши нам свій час і свою щиру, неймовірної сили емоцію вдячності. Ми обіймаємо Вас сильно і бажаємо бути здоровим і щасливим. І ніколи не сумніватися, що все буде добре! Хай Вам щастить! Бережіть себе, будь ласка. Чекатимемо на Вас завжди. Все буде Україна!
Спасибо вам за такие тёплые и приятные слова! Растрогали меня до глубины души) Ещё одно доказательство того, что слово лечит и вдохновляет, словно получил открытку от близких друзей или родственников
19 вересня 2024 р. Відповісти
Sergiy Gorenko рекомендує цей магазин
18 вересня 2024 р.

Купив: Навушники з мікрофоном Sennheiser CX 300S Black (508593), Телевізор ERGO 32GFS6500, Замовлення №567486

Зв'язались швидко, погодили дату відправки і дотримались обіцяних термінів, товар відповідає опису.
Відповідь представника «CAN.UA»
Сергію, дякуємо за довіру і дружню підтримку! Здавалося б: що такого? Коротенький відгук про власний досвід, а для нас - у кожному слові: «все добре, молодці!» Нам дуже-дуже приємно! Дякуємо за Ваш час. Бережіть себе, будь ласка, і повертайтеся! Хай Вам щастить! Все буде Україна!