Обсяг бака 10 літрів. Час бродіння 3-5 днів. Загальний час приготування пива 7-10 днів. Тиск: при бродінні 0,7-1,0 атм., При розливі 0,2-0,35 атм. Вбудований манометр є. Температура бродіння (рекомендована) 18-23 ° С. Вбудований термометр немає. Система розливу пива є. Склад пивної суміші охмеленого солодовий екстракт. Упаковка: вага 4,53 кг, розміри 31 х 26 х 33
Цей аламбіках перетворює Т500 або Grainfather в дистилятор. Дозволяє зберегти в отриманому алкоголі смак і запах первинного продукту перегонки. Це стане в нагоді вам при виробництві різних алкогольних напоїв. У комплекті є цифровий термометр, трубки і набір перехідників для підключення до водопроводу. Мідний аламбіках встановлюється замість кришки з нержавіючої сталі в Т500 або скляної кришки в Grainfather. Велика площа внутрішньої поверхні мідного аламбика працює каталізатором парів, допомагаючи зібрати і зберегти смаки і аромати, а також видалити небажані сполуки сірки. Цифровий термометр вимірює температуру парів спирту на вході в конденсатор, що дозволяє якісно відбирати голову, серце і хвіст дистиляту.
Ai Still - недорогий, швидкий і простий шлях отримати спиртні напої і дистильовану воду. Цей дистилятор може перебувати на кухні, серед інших побутових приладів. Він виглядає і працює як електрочайник, але виробляє спирт або воду. Air Still має корпус з нержавіючої сталі, вбудовану систему повітряного охолодження і не використовує для цієї мети воду. Перегонка займає всього кілька годин і дає на виході 1 літр алкоголю міцністю 38-40%. Ніяких компромісів в питаннях якості, ніяких технічних складнощів, зайвих шлангів і трубок - просто підключіть. Прилад займає не багато місця, простий у використанні і відмінно підійде новачкам. Air Still дозволяє отримати дистильовану воду для розведення спирту до потрібної фортеці для отримання алкоголю найвищої якості. Так само можна додати в алкоголь будь-яку ароматичну і смакову есенцію, а потім, про дистильовану на Air Still, отримати чудовий за смаком продукт.
Прилад для безперервного контролю спиртуозності (в народі "папуга") - досить корисна штука. Пристрій Папуга призначене для вимірювання фортеці дистиляту або спирту безпосередньо в процесі їх отримання без відбору готового продукту в мірний циліндр. Його призначення - контролювати фортеця виходить з холодильника дистиляту в реальному часі. Відповідно і можливість бачити режимі онлайн фортеця одержуваного самогону, що дає можливість з великою чіткістю відсікати хвости. Завдяки "папузі", не потрібно періодично мочити в самогоні і підпалювати папірця, стежити за температурою браги, робити проміжні відбори продукту для визначення фортеці - хвости відсікаються згідно показань спірометра, який знаходиться в «папугу». Ідеально підходить як для мідної колони для дистиляції так і для аламбика.