Відгуки покупців

Плануєте покупку? Ознайомтеся з думкою інших онлайн-покупців щодо вибраного товару та магазину.
А після покупки поділіться своїм досвідом з іншими користувачами.

Дякую!

Швидкість
Стабільність роботи
Радіус дії
Інтерфейс
Сподобалось: В первую очередь в Keenetic ценится их операционка KeeneticOS, регулярно производитель исправляет и улучшает работу роутера Интерфейс проработан почти до мелочей, мониторинг, настройки, добавление дополнительных функций таких как VPN разных типов и т.д. Имеется возможность настройки фильтров и отдельных маршрутизаций
Не сподобалося: Во время работы роутера имеется значительный нагрев, перфорации корпуса для охлаждения есть но этого недостаточно, при несильной нагрузке корпус прогревается по ощущениям до 40+ градусов Мало ОЗУ 128мб в продвинутом использовании Если роутер крепить на стену то выходит из-за антен порты вверх расположены, неиспользуемые порты приходится закрывать заглушками от попадания пыли
Досвід використання: кілька тижнів
Роутер не стоит тех денег что хочет производитель, несмотря за их заботу в их фирменной операционки. Для домашнего использования под несколько смартфонов и ПК вполне устроит, возможно у людей кто не силён в настройках может вызвать трудности в первом использовании - с коробки требуется пошаговая настройка админ. учётной записи и подключения
Оцінка товара
Сподобалось: Сліпу трубу використовуємо для рослин, між якими велика відстань, наприклад, томати.
Досвід використання: кілька тижнів
Перший сезон пробуємо крапельний полив. В потрібних місцях робиться отвір 3 мм і ставиться потрібна крапельниця. Помідори задоволені.
Оцінка товара
Сподобалось: Твердий і дуже міцний пластик, не страшно закопувати.
Досвід використання: кілька тижнів
Дуже тугі резинки і дуже важко з'єднувати. Почав використовувати мастило, стало краще. По міцності супер.
Оцінка товара
Сподобалось: Вистачає надовго. З часом вода чомусь стає лужною, а також після заміни води використувуємо.
Досвід використання: рік і більше
Заміряв PH, виявилось аж 8 чомусь, то довелось понижувати, бо хімія хірше працює, якщо PH некоректний.
Конструкція і догляд
Функціональність
Сподобалось: Дизайн, електрогриль, конвекція, газ-контроль, зрозуміле керування
Не сподобалося: Решітки не чавунні, можуть із часом прогорати
Досвід використання: кілька місяців
За свою ціну ця газова плита пропонує небагато можливостей, але є все необхідне і справно працює. Єдине що може бути із часом проблеми у решіток які не є чавунними, із часом неодмінно є можливість їх прогару
Програми
Об'єм чаші і покриття
Догляд та конструкція
Комплектація
Сподобалось: Дизайн, кількість програм, дизайн, функціональність
Не сподобалося: Відсутній контейнер для конденсату
Досвід використання: рік і більше
Незамінна річ для моєї кухні, вибирав мультиварку щоб було достатня кількість програм. Готувати із нею одне задоволення, допомагає ще книга рецептів, із недоліків тільки відсутність ємності для конденсату
Оцінка товара
Сподобалось: Об'єм резервуара, міцний пластик, дизайн, ергономічність, український виробник
Не сподобалося: Немає
Досвід використання: кілька місяців
Після фільтрації вживаю смачну та м'яку воду, одразу відчувається що вода пройшла фільтрацію, запаху хлору немає, ціна адекватна як для українського ринку, рекомендую
Сподобалось: Міцно затягує, проста конструкція
Не сподобалося: Поки що не знаю
Досвід використання: кілька тижнів
Наче досить міцна, три проекта відпрацювала) Конструкція проста, інтуїтивно зрозуміло все. Своє призначення виконує
Якість приготованої кави
Обслуговування та догляд
Дизайн
Сподобалось: Легка в використанні, гарний дизайн.
Не сподобалося: Гучна в роботі
Досвід використання: кілька місяців
Робить смачну каву, Можна робити відразу дві чашки еспресо та виставити бажаний об'ем та бажану міцність.
Потужність
Безшумність
Конструкція і догляд
Комплектація
Сподобалось: Мала вага, легкість догляду.
Не сподобалося: Недостатня потужність пилососа.
Досвід використання: кілька місяців
Відносно непогана "електромітла". Простий пилосос, розібратися в його користуванні можна інтуїтивно. Він легкий, відносно не габаритний, добре підходить для роботи в невеликих приміщеннях. Легко збирається та розбирається для обслуговування та чищення. Має простий бункер для пилу, що легко від'єднати, але приєднується він щільно. Чиститься та промивається він легко, як і фільтр в ньому. Головний недолік цьго пилососа це недостатня потужність двигуна, через це доводиться декілька разів проходити ним по одному і тому ж місцю щоб він всмотав вісь пил. До комплектації окрім основної насадки для прибирання полу входять ще три: 1) для вологого прибирання, 2) довга з тонким носиком, 3) невелика для прибирання меблів. Насадкою для вологого прибирання не користувався, нічого про неї сказати не можу. Інші зі своїми функціями справляються. Вони кріпляться до зарядного пристрою акумулятора пилососа. Акумулятора цей "електромітли" вистачає на придбання приблизно 60 м². Приєднується до пилососа він легко, як і вставляється в зарядний пристрій. Час зарядки якось не фіксував, нічого сказати не можу. Зарядний пристрій можна закріпити на стіні.

Пошук відгука в розділі

Пошук відгуку в каталозі