Плануєте покупку? Ознайомтеся з думкою інших онлайн-покупців щодо вибраного товару та магазину.
А після покупки поділіться своїм досвідом з іншими користувачами.
Дякую!
Купив: Реле напруги D32, Замовлення №KI-1045
Купив: Apple HomePod Mini White (MY5H2), Замовлення №326542
Купив: Смартфон iPhone 14 Pro Max 512GB Space Black (MQAF3), Замовлення №09647
Купив: Ріжкова кавоварка еспресо EC 685.M, Замовлення №35281
Купив: Планшет Galaxy Tab S7 FE 4/64GB Wi-Fi Green (SM-T733NLGA), Замовлення №18377
Купив: Відеокарта Asus TUF GeForce GTX 1660 SUPER OC 6144MB (TUF-GTX1660S-O6G-GAMING FR) Factory Recertifie, Замовлення №1181739
Купив: Планшетний ПК Xiaomi Redmi Pad 6/128GB Mint Green_EU_, Замовлення №172737
Купив: Комплект (кермо, педалі) T128 Xbox Series X|S, Xbox One, PC (4460184), Замовлення №147101
Купив: Навушники TWS WF-1000XM5 Black (WF1000XM5B.CE7), Замовлення №14371
Назва магазину обов'язково вибрати зі списку.