Відгуки про інтернет-магазини

Плануєте покупку? Ознайомтеся з думкою інших онлайн-покупців щодо вибраного товару та магазину.
А після покупки поділіться своїм досвідом з іншими користувачами.

Дякую!

Відгуки про товари
Відгуки про магазини
Hellbound рекомендує цей магазин

Купив: Ноутбук Lenovo LOQ 15IRX10 Luna Grey (83JE007SPB), Замовлення №1496

Шукав ноут зі схожими характеристиками та RTX 5050 і TGP 100W, а не проізаною до 65W як у деяких специфікаціях цієї моделі. Найшов тут - гарна ціна, замовив, швидко відправили, ніяких проблем.
Наталия Тетеря рекомендує цей магазин
Сьогодні На модерації

Купив: Фен Philips Series 8000 BHD839/00 Фен Philips Series 8000 BHD839/00, Замовлення №457

Olha Petrova рекомендує цей магазин
Сьогодні На модерації

Купив: Чохол для консолі Nintendo Switch 2 Game Traveler: Deluxe Travel Case Mario Kart World (NS2GTDTC, The Legend of Zelda: Breath of the Wild Nintendo Switch 2, Замовлення №000000898

Задоволені якістю консультації і швидкістю вирішення питання.
Анна Кубєєва рекомендує цей магазин
Сьогодні

Купив: Блок безперебійного живлення Volt Polska MICRO UPS 1000 9Ah (600/1000W), Замовлення №m435553

Відмінне обслуговування і підтримка.
Ольга Ярош 1245 рекомендує цей магазин
Сьогодні На модерації

Купив: Стайлер Dyson Airwrap Co-anda2x Multi-Styler and Dryer Straight+Wavy Ceramic Pink/Rose Gold, Замовлення №22

Купувала Dyson Coanda в магазині iSpot. Дуже потужний і зручний у використанні, а колір просто вау ? Якість на найвищому рівні. Рекомендую!
Oleksandr Mykhailov рекомендує цей магазин

Купив: Перетворювач (інвертор) DC-AC Fchao KSC-2500W-12V, Замовлення №18120

Консультанти професійно підійшли до задачі, надали корисні рекомендації і швидко вирішили проблему. Відчувається високий рівень сервісу.
Yuliya Bory рекомендує цей магазин

Купив: Ноутбук ASUS ROG Strix G16 G615JH (G615JH-I5165), Замовлення №1767939550

Відмінне обслуговування і підтримка. Консультанти ввічливі, завжди готові допомогти. Питання вирішили оперативно, всі інструкції були зрозумілі і чіткі. Загальне враження позитивне.
Eugene Borysov рекомендує цей магазин

Купив: EcoFlow RIVER 2 Pro, Замовлення №1

Придбав EcoFlow RIVER 2 Pro. У службі підтримки швидко відповіли на всі питання. Оплата, доставка - все точно як і обіцяли. Дуже задоволений сервісом і обслуговуванням. Точно можу рекомендувати.
Игорь рекомендує цей магазин
Сьогодні

Купив: Ноутбук MSI Katana 15 HX B14WGK-293US (KATANA15HXB14293), Замовлення №8912

Процес вирішення питання був легким і комфортним. Консультант швидко розібрався у ситуації і надав чіткі інструкції. Відчутно, що тут працюють справжні професіонали, яким важлива якість обслуговування.
380637147955 рекомендує цей магазин

Купив: OLED телевізор Philips 65OLED807/12, Замовлення №2192