Відгуки про інтернет-магазини

Плануєте покупку? Ознайомтеся з думкою інших онлайн-покупців щодо вибраного товару та магазину.
А після покупки поділіться своїм досвідом з іншими користувачами.

Дякую!

Відгуки про товари
Відгуки про магазини
Ilnabor рекомендує цей магазин

Купив: Кресло раскладное mebel elit bart черное, Замовлення №T38511

Дуже сподобалось крісло, купляли щоб було не громіздке, на терасу, качество супер, розкладається і збирається легко, правда не дуже високе, але в магазині добре було указано розміри і нам це підходило, якщо для вас це принціріально, то лучше розглянути другий варіант.Ткань на кріслі добра, в спати на ньому можно тільки дітям, но прикорнути днем можна і дорослому.Велике спасибі менеджеру, який оформлював наш заказ, він дуже професійний і все швидко відправили.
Марі Ком рекомендує цей магазин

Купив: Реле напруги D32, Замовлення №KI-1045

Шукала реле напруги. Вдячна консультанту Валентину за допомогу в підборі потрібного реле згідно моїх потреб по кількості домашньої техніки. Зразу відправили в той же день. Рекомендую цей магазин.
Алина рекомендує цей магазин

Купив: Apple HomePod Mini White (MY5H2), Замовлення №326542

Супер консультант - Олег. Завжди надає інформацію, все оформлює товар швидко!
Ярослав Омельчук рекомендує цей магазин

Купив: Смартфон iPhone 14 Pro Max 512GB Space Black (MQAF3), Замовлення №09647

Купував iPhone 14 pro max 512, відвантажили зі складу за півтори години.Хороша ціна
Hakumaro рекомендує цей магазин

Купив: Ріжкова кавоварка еспресо EC 685.M, Замовлення №35281

Замовила кавоварку в четверг і отримала на наступний день, обслуговування швидке. Товар прийшов цілий без ушкоджень і запакований як треба, чек був в середині. Нарікань ні яких не ма А кавоварка як проміння сонця заповненої енергії в філіжанці кави ??тому дяку за обслуговування
Олена рекомендує цей магазин
Сьогодні На модерації

Купив: Планшет Galaxy Tab S7 FE 4/64GB Wi-Fi Green (SM-T733NLGA), Замовлення №18377

Великий вибір товару та завжди цікаві знижки. Часто купляю побутову техніку
Kay Kitsune рекомендує цей магазин
Сьогодні На модерації

Купив: Відеокарта Asus TUF GeForce GTX 1660 SUPER OC 6144MB (TUF-GTX1660S-O6G-GAMING FR) Factory Recertifie, Замовлення №1181739

Швидка доставка та якісний товар.
Viktor1976 рекомендує цей магазин
Сьогодні На модерації

Купив: Планшетний ПК Xiaomi Redmi Pad 6/128GB Mint Green_EU_, Замовлення №172737

Дмитрий рекомендує цей магазин
Сьогодні На модерації

Купив: Комплект (кермо, педалі) T128 Xbox Series X|S, Xbox One, PC (4460184), Замовлення №147101

Постійно купа народу)))) але якщо замовляти через інтернет все люкс
Артем рекомендує цей магазин

Купив: Навушники TWS WF-1000XM5 Black (WF1000XM5B.CE7), Замовлення №14371

Відповідь представника «Диагональ»
Дякуємо за Ваш відгук! Було приємно з Вами співпрацювати!