Каталог товарів
Київ
UA

Дитяча каталка Полесье Мотоцикл МХ (46512)

Характеристики
Дитяча каталкаВік дитини: від 3 роківМатеріал: пластик ... Дивитися усі
Опис
Оригінальна стильна каталка Полісся Мотоцикл МХ (46512) - відмінне придбання для активних і бешкетних хлопців. Завдяки такому транспорту дітки швидко навчаться орієнтуватися в просторі, координувати свої рухи і тримати рівновагу. Невеликі компактні розміри моделі дозволяють кататися дітям старше трирічного віку. Для виготовлення Толокар використовувався якісний, перевірений і товстий пластик. Юні гонщики по достоїнству оцінять барвистий дизайн у вигляді сучасного гоночного мотоцикла. В оформленні якого переважає насичений червоний колір. Каталка Полісся Мотоцикл МХ (46512) має стійкий міцний корпус, ергономічну рульову колонку з зручними ручками і комфортне вузьке сидіння. За плавний і маневрений хід відповідають широкі і міцні колеса.
Написати відгук про товар
Про товар
Відгуки  (1)

Характеристики

Товар додано: березень 2017 р.
Бренд: Полесье
Тип: Дитяча каталка
Вид: мотоцикл
Матеріал: пластик
Вік: від 3 років
Габарити
Вага, кг: немає даних
Розмір, см: немає даних
Розмір упаковки, см: 70,5х30,5х49,3
Загальні характеристики
Максимальна вага дитини, кг: немає даних
Звуковий супровід: немає
Живлення: немає
Колір: червоний/сірий
Додатково: Каталка виконана у вигляді гоночного мотоцикла. Мотоцикл має широкі колеса, що дозволяє без проблем тримати рівновагу. З іншого боку у каталки не надто широке сидіння, це дає можливість дитині, що не розставляючи широко ноги, сидіти на ньому більш комфортно. Висота посадки 33 см. Як і годиться справжньому мотоциклу, переднє колесо у каталки повертається від керма.
Характеристики Полесье Мотоцикл МХ (46512) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Толокари, качалки