Каталог товарів
Київ
UA

Блоковий конструктор LEGO Bionicle Лорд Паучий Череп (70790)

Характеристики
Блоковий конструкторВікова група: від 8 роківКількість деталей: 145 шт. ... Дивитися усі
Опис
LEGO Bionicle Лорд Павуковий Череп (70790) - страхітливе на вигляд і рухливе павукоподібні істота з 6 ногами, яке покликане зробити гру з іншими фігурками цього ж виробника і серії більш повноцінними, захоплюючими і цікавими. Для створення розглянутого персонажа в коробці майбутній власник знайде 145 різних за розмірами і формою елементів з пластику. Також як бонус присутній маска золотистого кольору. LEGO Bionicle Лорд Павуковий Череп (70790) у висоту досягає 5 см, завширшки - 20 см. Він може стискати свої клешні і не залишить байдужим жодного хлопчиська. Рекомендований віковий інтервал в даному випадку: від 8 до 14 років.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: січень 2015 р.
Бренд: LEGO
Тип: Блоковий конструктор
Серія: Lego Bionicle
Інтереси LEGO: фентезі, роботи
Стать дитини: хлопчик
Вік: від 8 років
Матеріал: пластик
Розміри, см: 5х20
Упаковка, см: 17,7х22,2х4,5
Кількість деталей: 145
Елементи живлення: немає
Опис: Творці нової лінійки Біонікл нарешті дали можливість зустрітися обличчям до обличчя з господарем всіх тих черепних павуків, проти полчищ яких боролися всі нові Біонікл-носії масок Канохі. Павуковий лорд вийшов на рідкість страхітливим. Його лапи забезпечені гострими кінцями і дозволяють йому швидко пересуватися. Крім того, павук має власну золоту маску Канохі, яку комусь із Біонікл доведеться відібрати у нього.
Характеристики LEGO Bionicle Лорд Паучий Череп (70790) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Дитячі конструктори