Каталог товарів
Київ
UA

Блоковий конструктор LEGO Duplo Кафе (10587)

Характеристики
Блоковий конструкторВікова група: від 2 роківКількість деталей: 52 шт. ... Дивитися усі
Опис
Яскравий і привабливий конструктор LEGO Duplo Кафе (10587), безумовно, зацікавить дитину, а безпечні великі деталі з якісного пластику дозволять грати з ним самостійно навіть дворічному малюкові. Деталі LEGO Duplo Кафе (10587) легко збираються і перетворюються на чудесне кафе, у якому разом з друзями можна весело і цікаво провести свій час. Досить велика кількість деталей - 52 штуки і декілька маленьких фігурок - наповнять його життям і дозволять імітувати різні сценки. Як завжди конструктор наповнений реалістичними і функціональними аксесуарами, такими як: касовий апарат, а також гроші та продукти, столик і стільчики і навіть парасолька, встановлений на літній веранді. З LEGO Duplo Кафе (10587) дитині ніколи не буде нудно, адже вона щодня буде приносити з собою щось нове.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: грудень 2014 р.
Бренд: LEGO
Тип: Блоковий конструктор
Серія: Lego Duplo
Інтереси LEGO: для дошкільнят, будівлі
Стать дитини: дівчинка
Вік: від 2 років
Матеріал: пластик
Упаковка, см: 28,2 х26, 2х9, 5
Кількість деталей: 52
Елементи живлення: немає
Опис: Затишне кафе відкриває свої двері усім відвідувачам! Втомившись від трудового або навчального дня, тут можна чудово провести час і підкріпитися свіжої кондитерської випічкою з соком або каву. Також можна взяти додому хрусткий багет. Будівля виконана в тонах рожевого кольору, що, безсумнівно, сподобається юним любителькам Lego, а сам набір, до того ж, сожержіт ще 3 мініфігурки - розторопного офіціанта і доньку з мамою, які прийшли посидіти в тіні навісу і насолодитися тістечками.
Характеристики LEGO Duplo Кафе (10587) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Дитячі конструктори