Каталог товарів
Київ
UA

Блоковий конструктор LEGO Duplo Кукольный домик (10505)

Характеристики
Блоковий конструкторВікова група: від 2 роківКількість деталей: 83 шт. ... Дивитися усі
Опис
Пластиковий конструктор LEGO Duplo Ляльковий будиночок (10505) - це незабутній захват і радість, яку ви можете подарувати своїй дитині. Гра буде цікавою і захоплюючою, якщо ви разом побудуєте цей чудовий будиночок з трьома героями і їх маленьким вихованцем, що складається з величезної кількості деталей. LEGO Duplo Ляльковий будиночок (10505) не буде нудним будиночком у кутку кімнати, адже, завдяки безлічі аксесуарів для кожного поверху, можна міняти не лише інтер'єр, але і дизайн всього будиночка. У триповерховому будинку LEGO Duplo Ляльковий будиночок (10505) живе сім'я, що складається з тата, мами і дівчинки, а також є фігурка кішки, у них є кухня, ванна, спальня і багато-багато різних аксесуарів. Побудувати будиночок, де буде затишно і тепло разом з LEGO Duplo - це так просто і цікаво!
Написати відгук про товар
Про товар
Відгуки  (1)

Характеристики

Товар додано: грудень 2012 р.
Бренд: LEGO
Тип: Блоковий конструктор
Серія: Lego Duplo
Інтереси LEGO: для дошкільнят, будівлі
Стать дитини: хлопчик, дівчинка
Вік: від 2 років
Матеріал: пластик
Розміри, см: будиночок - 15х40х26
Упаковка, см: 48х37, 8х11, 2
Кількість деталей: 83
Елементи живлення: немає
Опис: У наборі: 3 фігурки: мама, тато і дівчинка, фігурка кішки, ляльковий будиночок з кухнею, ванною і спальнею. У кухні: двері (відкривається), шафки, ящики, хліб, каструля, банка кави, фрукти. У ванній кімнаті: туалетний столик, раковина, унітаз, ванна з шторкою. У спальні: 3 ліжка, спальні мішки, балконні двері. Додатково: 3 стільці, стіл, поштову скриньку і декоровані кубики. Також є змінні шпалери для зміни інтер'єру.
Характеристики LEGO Duplo Кукольный домик (10505) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Дитячі конструктори