Каталог товарів
Київ
UA

Блоковий конструктор LEGO Hidden side Призрачная ярмарка (70432)

Характеристики
Блоковий конструкторВікова група: від 8 роківКількість деталей: 466 шт. ... Дивитися усі
Опис
Сучасний, оригінальний і дуже цікавий набір LEGO Hidden side Примарна ярмарок (70432) здивує не тільки барвистою деталізацією, але і ймовірністю оживити персонажів на екрані. Орієнтована ця модель на хлопчиків у віці старше восьми років. Такий конструктор пропонує сконструювати веселий парк розваг, де є і каса, і гори, і різні гойдалки. Всього комплектація налічує 466 різноманітних яскравих деталей і фігурок. Зроблені вони з пластику високої якості. Всі елементи гладкі і зручні, а також відмінно кріпляться між собою. Ще одна перевага LEGO Hidden side Примарна ярмарок (70432) - це можливість завантажити спеціальний додаток на сучасний смартфон, навести на героїв і побачити цифровий чудовий світ.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: січень 2020 р.
Бренд: LEGO
Тип: Блоковий конструктор
Серія: Lego Hidden side
Інтереси LEGO: будівлі
Стать дитини: для хлопчика
Вік: від 8 років
Матеріал: пластик
Розміри, см: 28х35х27
Кількість деталей: 466
Елементи живлення: немає
Опис: Хочеш увійти на примарну ярмарок? Зроби це на свій страх і ризик. У цю захоплюючу гру в зачарованому парку розваг, прихованому в доповненої реальності, можна грати поодинці або разом з друзями онлайн. Збери інтерактивну модель американських гірок і запусти вагончик з мініфігурки Джека, Паркер, Джей Бі, Джимбо Лобло або Террі Топа. Потім завантаж додаток доповненої реальності Hidden Side і наведи своє смарт-пристрій на модель, щоб побачити цифровий світ, повний пригод!
Товар на сайті бренду: https://www.lego.com/en-us/product/haunted-fair...
Характеристики LEGO Hidden side Призрачная ярмарка (70432) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Дитячі конструктори