Каталог товарів
Київ
UA

Блоковий конструктор LEGO Star Wars Командир клонов Коди (75108)

Характеристики
Блоковий конструкторВікова група: від 7 роківКількість деталей: 82 шт. ... Дивитися усі
Опис
Усіх молодих шанувальників легендарної картини про міжгалактичних боях неодмінно порадує LEGO Star Wars Конструктор Командир клонів Коді (75108). Даний товар не просто покликаний забезпечити цікаве проведення часу своїм майбутнім володарям. Він несе в собі і колекційну цінність. Серед його особливостей відзначимо реалістичний і ретельно деталізований дизайн, добротне виконання і високу якість взятих для виробництва матеріалів зокрема, розширену функціональність. LEGO Star Wars Конструктор Командир клонів Коді (75108) передбачає складання рухомий фігури висотою 23,5 см з 82 елементів. Кожна деталь виготовлена з якісної пластмаси з хорошими властивостями міцності, пофарбована нетоксичними фарбами. Зробити такий подарунок можна хлопчакам у віці 7-12 років.
Написати відгук про товар
Про товар
Відгуки  (1)

Характеристики

Товар додано: вересень 2015 р.
Бренд: LEGO
Тип: Блоковий конструктор
Серія: Lego Star Wars
Інтереси LEGO: фентезі
Стать дитини: хлопчик
Вік: від 7 років
Матеріал: пластмаса
Розміри, см: 23,5
Упаковка, см: 14,1х26,2х4,8
Кількість деталей: 82
Елементи живлення: немає
Опис: Веди свою армію клонів на чолі з мужнім Командиром клонів Коді. У цій серії модель представлена ??у вигляді великої, збірної фігурки, оснащеної всім необхідним для міжгалактичного бою: непробивною помаранчевої бронею, рюкзаком і потужним бластером. Функціонал даної фігури складається з безлічі рухомих сполук, що дозволяє приймати різноманітні бойові пози і відбивати атаки супротивника.
Характеристики LEGO Star Wars Командир клонов Коди (75108) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Дитячі конструктори