Каталог товарів
Київ
UA

Блоковий конструктор LEGO Ninjago Атака дракона Морро (70736)

Характеристики
Блоковий конструкторВікова група: від 8 роківКількість деталей: 658 шт. ... Дивитися усі
Опис
LEGO Ninjago Атака дракона Морро конструктор (70736) орієнтований на вікову групу від 8 до 14 років. Такий набір стовідсотково приверне увагу будь-якого хлопчиська. З ним він зможе забути про нудьгу, придумуючи і розігруючи різноманітні сюжети. Але перед цим від нього потрібні деякі зусилля для створення ігрових елементів. З 658 деталей різних розмірів, форм і відтінків потрібно зібрати все те, що зображено на коробці-упаковці. Детальна інструкція додається. Для більш захоплюючої гри виробник включив в базовий комплект і 6 мініатюрних фігурок. LEGO Ninjago Атака дракона Морро конструктор (70736) виготовлений з добірної пластмаси високої якості, стійкої до температурних перепадів, впливу вологи та бруду. Іншими словами, відтворювати битву між добром і злом можна і поза домом. Головне в цьому випадку - не втратити дрібні аксесуари.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: серпень 2015 р.
Бренд: LEGO
Тип: Блоковий конструктор
Серія: Lego Ninjago
Інтереси LEGO: ніндзя, дракони
Стать дитини: хлопчик
Вік: від 8 років
Матеріал: пластик
Розміри, см: немає даних
Упаковка, см: 54х28, 2х5, 9
Кількість деталей: 658
Елементи живлення: немає
Опис: Відважні борці зі злом Кай і Джей готуються захистити гробницю Майстри Кружітцу і його таємничі артефакти від нападу величезного дракона Моро! Зібравши невелику армію, гігантський ящір з величезними крилами нападає на невеликій храмсклеп. У цьому йому допомагають два жовтих Скрімер і три Примарних Воїна. Набір містить безліч золотих деталей зі зброї і декору, дракон може світитися в темряві, а Кай і Джей сидять на двох реактивних спідер
Характеристики LEGO Ninjago Атака дракона Морро (70736) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Дитячі конструктори