Каталог товарів
Київ
UA

Блоковий конструктор LEGO Star Wars Транспорт Имперских Войск (75078)

Характеристики
Блоковий конструкторВікова група: від 6 роківКількість деталей: 141 шт. ... Дивитися усі
Опис
LEGO Star Wars Транспорт імперськими військами (75078) - привабливий у всіх планах, в тому числі і з точки зору вартості конструктор популярного бренду, основне завдання якого полягає в розвазі і одночасному розвитку дитини. Продається він в картонній упаковці акуратного оформлення розмірами 19,1х14,1х4,5 см і спочатку розрахований на аудиторію хлопчаків віком від 6 до 12 років. Для складання космічного корабля тут присутній 141 компонент з нехрупкій пластика. Загальне число доданих мініфугурок - 4 штуки. LEGO Star Wars Транспорт імперськими військами (75078) призначений для перевезення солдатів і різних вантажів, оснащений подвійною ракетницею з поворотним механізмом і 2 гарматами.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: січень 2015 р.
Бренд: LEGO
Тип: Блоковий конструктор
Серія: Lego Star Wars
Інтереси LEGO: фентезі, спецтехніка
Стать дитини: хлопчик
Вік: від 6 років
Матеріал: пластик
Упаковка, см: 19,1х14,1х4,5
Кількість деталей: 141
Елементи живлення: немає
Опис: Для оперативної доставки солдат-клонів Імперії на полі бою, армією Палпатина використовуються ось такі транспортні судна. Компактний літальний корабель, схожий на літаючу вагонетку, здатний взяти на борт чотирьох солдатів разом з їх озброєнням (бластерами) і боєзапасом до нього. Цей імперський транспорт може використовуватися і як вогнева точка, завдяки лазерної спареної турелі, розміщеної на даху транспорту. Вона може вести вогонь у всіх напрямках, прикриваючи транспорт від ворожих снарядів.
Характеристики LEGO Star Wars Транспорт Имперских Войск (75078) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Дитячі конструктори