Каталог товарів
Київ
UA

Супермаркет, магазин Полесье Тележка для маркета Мини (71262)

Характеристики
Супермаркет, магазинВікова група: від 3 роківМатеріал: пластмаса ... Дивитися усі
Опис
Яскравий і функціональний Полісся Візок для маркету Міні (71262) дозволить весело грати в супермаркет як вдома, так і на вулиці. З його допомогою малюк без зусиль навчиться самостійно купувати продукти в магазині, розрізняти кольори, фрукти і овочі і допомагати мамі. Цей виріб розміром 42х24,5х47,5 см, з легкістю котитися завдяки міцним чотирьом колесам і зручній ручці. З ним можна придумати різноманітну кількість захоплюючих ігор як для хлопчиків, так і для дівчаток. Так, його можна використовувати для гри в супермаркет, складати різні предмети і іграшки з собою на прогулянку, катати ляльок замість коляски. Дитячий візок для супермаркету дуже зручний, так як з нього нічого не вивалюється, так що дитина буде безмірно щасливою і з задоволенням використовує її у своїй грі в магазин. Також варто відзначити, що з Полісся Візок для маркету Міні (71262) можна навіть вчитися ходити найменшим крихіткам, спираючись при ходьбі.
Написати відгук про товар
Про товар
Відгуки  (2)

Характеристики

Товар додано: січень 2019 р.
Бренд: Полесье
Тип: Супермаркет, магазин
Стать: для хлопчиків/для дівчаток
Вік: від 3 років
Матеріал: пластмаса
Розмір, см: 42х24,5х47,5
Упаковка: 34х24,5х33,5
У комплекті: візок для маркету
Елементи живлення: немає
Опис: Візок для маркету "Міні" стане відмінним подарунком для дітей, адже багато малюків люблять брати свої іграшки з собою. Дитячий візок для супермаркету малюк з радістю буде возити. Крім того, вона може служити в якості місця зберігання улюблених іграшок.
Характеристики Полесье Тележка для маркета Мини (71262) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Ігрові набори