Каталог товарів
Київ
UA

Дитяча кухня Smoby Шеф (311409)

Характеристики
Дитяча кухняВікова група: від 3 роківМатеріал: пластик ... Дивитися усі
Опис
Ігровий набір Smoby Шеф (311409) - відмінний подарунок маленькій господині. Гарненька кухня зберегла в собі всі основні елементи справжнього приміщення. Презентована вона в приємному для сприйняття бірюзовому кольорі. Габарити становлять 47х28,8х61,8 см. Модель є невисокою міцною конструкцією з численною побутовою технікою. Для приготування продуктів пропонується варильна поверхня з чотирма конфорками і духова шафа. Діти будуть в захваті, коли зможуть поставити каструлю, наповнити її спеціальним розчином і водою, а потім на їх очах рідина закипить. Помити посуд можна, скориставшись мийкою, а запашна кава звариться за допомогою кавомашини. Крім того, ігровий набір Smoby Шеф (311409) оснащений кухонним інвентарем та столовим приладдям.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: жовтень 2019 р.
Бренд: Smoby
Тип: Дитяча кухня
Стать: для дівчаток/для хлопчиків
Вік: від 3 років
Матеріал: пластик
Розмір, см: 47х28, 8х61, 8
Упаковка: 53,3х59х10
У комплекті: кухня, плита, духовка, кавоварка, мийка, аксесуари
Елементи живлення: + (3 х LR06 / AA)
Опис: Плита з функцією кипіння води і зі звуковими ефектами. Можливість застосувати звуковий таймер для приготування в духовці.
Характеристики Smoby Шеф (311409) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Ігрові набори