Каталог товарів
Київ
UA

Лялька L.O.L. Surprise! Гламурный Кемпер 4 в 1 (576730)

Характеристики
ЛялькаВікова група: від 3 роківМатеріал: пластик, інші ... Дивитися усі
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: серпень 2021 р.
Бренд: L.O.L. Surprise!
Тип: Лялька
Серія: LOL Surprise
Вік: від 3 років
Матеріал: пластик, інші
Зріст ляльки, см: 91х61
Розмір, см: 91х61
Упаковка, см: 66х23х36
У комплекті: Кемпер 4-в-1: автомобіль, будиночок, модний подіум і басейн. Всього всередині 55+ сюрпризів для розпакування та 10+ ігрових зон.
Елементи живлення: 6 ААА
Особливості: Підходить для сюжетно-рольових ігор
Опис: Ігровий набір L.O.L. SURPRISE! – ГЛАМУРНИЙ КЕМПЕР 4 в 1 – оновлений стильний кемпер для божевільних подорожей. Поєднання срібного покриття і яскравих елементів кольору фуксії не залишить Вас байдужими! Кемпер 4-в-1: автомобіль, будиночок, модний подіум і басейн. Всього всередині 55+ сюрпризів для розпакування та 10+ ігрових зон. Набір підходить для модних ляльок O.M.G. і ляльок L.O.L. SURPRISE! • Передня частина кемпера від'єднується та може використовуватися як милий автомобільчик. Сидіння трансформуються, щоб в кабіні було зручно крихтам L.O.L. і красуням O.M.G. • Задня частина розкладається і перетворюється в зону розваг, де лялечки можуть відчути справжнє гламурне життя. • Басейн з водною гіркою, багатоярусні ліжечка, зона для макіяжу, гардеробна і ванна кімнати, модний подіум, зона для барбекю і навіть пульт діджея. Включаємо розваги на повну! • Безліч аксесуарів в кожній ігровій зоні для реалістичних сценаріїв гри. • Світлові та звукові ефекти додадуть грі ще більше емоцій та вражень. • Кемпер можна прикрасити наліпками, що входять до комплекта. У розкладеному вигляді має довжину 91 см та висоту 61 см. Ляльки не входять до набора і продаються окремо. До набору входить: • Гламурний кемпер з великою кількістю аксесуарів всередині. • Понад 55 сюрпризів і понад 10 ігрових майданчиків. • Наліпки.
Характеристики L.O.L. Surprise! Гламурный Кемпер 4 в 1 (576730) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Ляльки, набори для ляльок