Каталог товарів
Київ
UA

Залізниця Brio Погрузо-разгрузочный железнодорожный набор, World, AB (33878)

Характеристики
ЗалізницяВікова група: від 3 роківМатеріал: Дерево, Метал, Пластик ... Дивитися усі
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: січень 2020 р.
Бренд: Brio
Тип: Залізниця
Вік: від 3 років
Матеріал: Дерево, Метал, Пластик
Розмір, см: 55 х 70
Упаковка, см: 31 х 12 х 27
Тип керування: від батарейок
У комплекті: Вантажний поїзд, Вагон з вантажем, Автомобіль-самоскид, Підйомний кран, тунелів, Дерево і знак, Елементи рейкового шляху
Елементи живлення: Батарейки
Опис: Вантажно-розвантажувальний залізничний набір Brio дозволить Вашій дитині змоделювати ситуацію транспортування корисних копалин та інших вантажів в горах. У нього входять наступні елементи: залізничну дорогу в формі овалу з горою і тунелем, вантажний поїзд, автомобіль-самоскид і підйомний кран. Таким чином, вантаж спочатку поміщається в вагон вантажного потягу за допомогою підйомного крана з магнітною зчіпкою, а в наслідку вивантажується в кузов автомобіля-самоскида. Цей набір дозволяє змоделювати ситуацію перевезення корисних копалин в горах. Особливості бренду: ?Ігрушечние залізниці Brio виготовляються тільки з твердих якісних порід дерева, дотримуючись високих вимог законодавства Швеції до безпеки і екологічності. ?Хіміческая обробка - не використовується. ?Вніманіе навіть до дрібних деталей - фірмовий стиль компанії Brio. ?Для різного віку. Різноманітність випускаються дерев'яних іграшок сподобається дітям будь-якого віку. ?Знаменітое шведське якість і надійність. Граючи, дитина розвивається і пізнає навколишній світ. Дизайнери компанії Brio старанно продумують склад своїх наборів так, щоб максимально активізувати процес розвитку, зацікавити і мотивувати дитину до творчості і винахідливості.
Країна реєстрації бренду: Швеція
Характеристики Brio Погрузо-разгрузочный железнодорожный набор, World, AB (33878) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Залізниці