Каталог товарів
Київ
UA

додатковий чохол / оббивка для дивана, крісла, пуфа Homytex Водовідштовхувальний чохол на крісло Сірий, Сірий (HT-384838)

Характеристики
додатковий чохол / оббивка для дивана, крісла, пуфа ... Дивитися усі
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: березень 2024 р.
Бренд: Homytex
Комплектуючі для ліжок, диванів, крісел: додатковий чохол / оббивка для дивана, крісла, пуфа
Опис: Водовідштовхувальний чохол на крісло Homytex СірийСупер м'який і зручний чохол для крісла допоможе зберегти ваш меблі в чистоті і комфорті. Захистіть своє крісло від розливів, плям і пошкоджень, при цьому додайте розкішний і чарівний вигляд вашому дому. Відмінно підходить для будинку з дітьми та домашніми тваринами.Цей водовідштовхувальний чохол на крісло Homytex Сірий стане незамінним аксесуаром для вашого інтер'єру. Його елегантний і м'який однотонний колір надасть розкішну привабливість вашому дому. Виготовлений з міцного і м'якого трикотажного-жаккардового полотна високої еластичності, цей чохол забезпечує надійний захист вашого крісла.Простота в установці - просто заправте зайву тканину в щілину між спинкою і зоною сидіння. В комплекті до чохлів входять фіксатори (палички), які допоможуть легко закріпити чохол на вашому кріслі. Рекомендується для шкіряного і тканинного крісла.Догляд за чохлом також дуже простий - його можна прати в машині для легкого догляду і обслуговування. Використовуйте теплу воду для м'якого циклу прання, але не використовуйте відбілювач і праску.Матеріал: Трикотаж-жатка, 100% поліестерРозмір: крісло - 90 * 140 смВиробництво: HomyTexУпаковка: ПВХ пакет
Характеристики Homytex Водовідштовхувальний чохол на крісло Сірий, Сірий (HT-384838) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Комплектуючі для меблів