Каталог товарів
Київ
UA

Настінно-стельовий світильник Ardero Світлодіодний світильник AL562ARD 24W 5000К зоряне небо (80176)

Характеристики
Настінно-стельовий світильникДжерело освітлення: світлодіодний ...Монтаж: врізний/вбудованийПотужність: 24 Вт ... Дивитися усі
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: грудень 2023 р.
Бренд: Ardero
Тип: Настінно-стельовий світильник
Монтаж: врізний/вбудований
Стиль: сучасний

Джерела світла

Тип джерела освітлення: світлодіодний світильник LED (вбудовані світлодіоди)

Характеристики для LED-світильників

Споживана потужність, Вт: 24

Загальні характеристики

Напруга, В: 230 V
Опис: Доповнення асортименту інтер'єрних плафонів “зіркове небо”.Стильний та сучасний накладний світлодіодний світильник. Чудовий варіант настінно-потолкового світильника для освітлення як житлових, так і адміністративно-офісних приміщень, інтер'єрів готелів, кафе, ресторанів. Вироблені з легких матеріалів, прості у монтажі, економічні та довговічні.Переваги світильників AL562ARD Якість конструкції. Якісний вбудований драйвер та сучасні електронні комплектуючі, що забезпечують надійну роботу світильника. Висока якість матеріалів збірки. Якісне світло. Миттєве вмикання. Рівне комфортне свічення без мерехтіння та пульсації. Економічність. Завдяки світлодіодній технології дозволяє економити до 90% електроенергії в порівнянні з лампами розжарювання та галогенними лампами. Простий монтаж. Світильник має простий монтаж. Усі необхідні кріплення в комплекті. Розсіювач "зоряне небо" не має аналогів серед таких потужностей у конкурентів.
Характеристики Ardero Світлодіодний світильник AL562ARD 24W 5000К зоряне небо (80176) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Люстри, бра