Характеристики
Товар додано: березень 2021 р.
Бренд: | Badagoni |
Тип: | Біле вино |
солодкість: | солодке |
Описание: | Колір: світло-солом'яний відтінок із зеленцемСмак: приємний, має тонкі нотки меду, айви та м'яти. Досить пікантний. Післясмак зберігається надовго. Гастрономічна сполучність: відмінно підходить до всіх видів десертів та фруктів. Часто Твіші подають як акомпанемент до рибних паштетів і курчати.Грузинське вино Твіші входить до числа найвідоміших і найпопулярніших у світі, підкорюючи серця любителів фруктових ноток, незвичайної основи та сильного післясмаку. Масово виробляти напій стали у 1952 році, і відтоді кількість його шанувальників неухильно зростає, що не дивно, адже напій з ароматом ананасу, дині та абрикосу зовсім не схожий на інші напівсолодкі вина Грузії. Виноробня Бадагоні виробляє Твіші за традиційною технологією з використанням новітніх технологій та відповідно до міжнародних стандартів якості ISO. Купуючи фірмове вино від офіційного представника компанії в Україні, ви зможете відчути всю красу смаку та аромату благородного напою, який виграв безліч нагород. за наказом імператора для початку нового провадження. Через десятиліття технологія, яку він запропонував, стала фундаментом для розробки Твіші, а таку незвичайну назву напою дало село. Сьогодні весь район вирощування винограду сорту Цолікаурі становить 15 квадратних кілометрів, причому ця територія обмежена грузинським законом. Тільки тут виростає виноград, з якого роблять унікальне золотисто-солом'яне вино з зеленими вкрапленнями, яке подають виключно при температурі від +10 до +12 градусів., наприклад, рибного паштету, та всіляких десертів. Бажаєте перенестися на територію сонячної та гостинної Грузії, не виходячи з дому? Тоді варто побалувати себе келихом Твіші з фруктами, морозивом або іншими солодощами! Як виробляють вино Бадагоні Твіші? Примітно, що збирання відбувається у пік зрілості, що дозволяє гарантувати вміст цукру в сировині до 22%. Виробничий процес базується на рача-лехумському способі та передових технологіях. Після дбайливого збору винограду дерев'яні ящики його відживають, фільтрують і ще раз очищають. Утворене сусло переливають у ємності їхньої нержавіючої сталі, де відбувається бродіння протягом як мінімум 6 місяців при дотриманні температурного режиму від +15 градусів. Однією з головних особливостей вина є застосування технології пастеризації після приміщення напою в пляшки. Так виробник домагається зупинки процесу бродіння після закупорювання. |
Країна: | Грузія |
Характеристики Badagoni Вино Твиши белое п/сладкое 0.75л (4860006040785) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).