Хто з нас не любить соковиті стейки на грилі або корисні овочі без масла? Чекати теплих днів для барбекю просто не вистачає сил? Чому б тоді не влаштувати барбекю прямо в квартирі і прямо у вас на кухні? Все що вам знадобиться це купити сковороду гриль! Головна особливість таких сковорідок - ребристе дно і високі стінки. Їжа в них практично не стикається з дном через його ребристості і не пригорає - весь сік йде в жолобки і за фактом їжа готується, як на вугіллі.
Сковороди бувають різного розміру, починаючи від зовсім маленьких, розрахованих на один стейк і закінчуючи великими сковорідками гриль. У нашому каталозі представлено більше 300 моделей з різними параметрами. При виборі гриль-сковородиобращайте увагу на матеріал, адже такі сковорідки бувають:
Чавунні сковороди гриль рівномірно прогріваються і довго не остигають, але є один мінус - значну вагу вироби. Алюмінієві сковорідки дуже швидко нагріваються, проте не витримують високих температур. Моделі з нержавіючої сталі не виділяють ніяких речовин в їжу, не бояться високих температур і легше чавунних. Якщо не знаєте, яка вам потрібна сковорода гриль відгуки про будь-який з них, ви знайдете на сторінці товару. У продажу також є двосторонні сковороди гриль, вони більше за розмірами і їх можна перевертати в процесі приготування, а також запікати в них в духовці будь-яке м'ясо. Якщо вам потрібна двостороння або звичайна сковорода гриль купити її можна в інтернет-магазинах, товари яких представлені в каталогах hotline.
При виборі звертайте увагу на висоту самих ребер сковорідки, вони повинні бути не менше 0,5 см у висоту. Тільки в такому випадку їжа НЕ пригоратиме. Не зайвим буде присутність невеликого носика, щоб злити сік або жир з страви.
Внутрішня поверхня сковорідки гриль, як правило, тефлонова. Вона легко миється і зручна у використанні, для неї знадобиться силіконова або дерев'яна лопатка. Також бувають моделі з керамічним покриттям. Вони витримують високі температури, їх можна використовувати в духовці, попередньо знявши ручку. Важливо пам'ятати, що сковорода гриль в першу чергу призначена для великих шматків, тобто для стейків м'яса, риби, цілих овочів. Не варто готувати в ній натерті овочі або омлет.
У таких сковорідках можна готувати без використання соняшникової або будь-якого іншого масла, як на газу, так і в духовці. Також в Україні можна вибрати і купити моделі, які підходять і для індукційних, і електроплит. Якщо у вас газова плита, то вам підійде будь-яка сковорода гриль, а ось власникам склокерамічних плит краще обійтися без чавунних моделей. Для індукційних плит важливо вибирати сковороду з плоским дном і залізної пластиною, для швидкого підбору і пошуку такої сковороди гриль просто скористайтеся нашими фільтрами.
Якщо ви хочете готувати в сковороді гриль в духовці, вибирайте модель, щоб ручка відстібається від сковорідки. У них трохи вище ціна, але ця сума виправдана. А якщо у вас взагалі немає плити - не турбуйтеся, в нашому каталозі ви знайдете електричні сковорідки-гриль, які нічим не гірше звичайних. Якщо вам потрібна сковорода гриль ціна якої буде менше, ніж у інших, вибрати і замовити потрібну модель не складе труднощів завдяки гнучкій системі фільтрів.
Хто з нас не любить соковиті стейки на грилі або корисні овочі без масла? Чекати теплих днів для барбекю просто не вистачає сил? Чому б тоді не влаштувати барбекю прямо в квартирі і прямо у вас на кухні? Все що вам знадобиться це купити сковороду гриль! Головна особливість таких сковорідок - ребристе дно і високі стінки. Їжа в них практично не стикається з дном через його ребристості і не пригорає - весь сік йде в жолобки і за фактом їжа готується, як на вугіллі.
Сковороди бувають …